Expand
Expand USB Hub
De Expand USB Hub ondersteunt snelle gegevensoverdracht en oplaadmogelijkheden in één fantastisch model. Via de drie USB 2.0 poorten en één USB 3.0 poort sluit je meerdere apparaten tegelijk aan. Het beschikt ook over een aangesloten USB-C-kabel. De Expand is compatibel met verschillende apparaten zoals USB-sticks, harde schijven, kaartlezers, toetsenborden, muizen en nog veel meer. De prachtige en duurzame behuizing van aluminiumlegering kan worden bedrukt met zeefdruk of lasergegraveerd met uw logo.

6 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op dinsdag 2 juli 2024

Kleuren

Zilver

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

USB Hub Zeefdruk
Bedrukbaar gebied

Zeefdruk:
Voorkant: 70mm X 8mm
Achterkant: 70mm X 8mm

Laser gravering:
Voorkant: 70mm X 8mm
Achterkant: 70mm X 8mm

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 4 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.

Laser gravering

Laat zien dat het product gegraveerd kan worden met een lasergravering. Graveren geeft een stijlvol en zeer professioneel effect. Onze prijzen zijn altijd inclusief het graveren op alle afdrukgebieden van de productomschrijving. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr. Het ideale resultaat krijgt u door de afbeeldingen te converteren naar de buitenlijnen en alle kleuren ondoorzichtig te maken.

Individuele benaming

Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Lees meerTechnische tekening
Download Product PDF
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Beschikt over drie standaard USB 2.0-poorten, één standaard USB 3.0-poort en een flexibele USB-C-kabel.

  • Uiterst compatibel. Ondersteunt een breed scala aan verschillende apparaten.

  • Twee speciale bedrukkingsgebieden

  • Extreem populaire giveaway

Hoe ze worden geleverd

Uw USB Hub
(In plantaardig zakje)

Verpakt in doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags.

Services

Expand Individuele benaming

Individuele benaming

Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 

Accessoires

Expand - Gemerkte USB-hub
Opberg Zakje
Gemaakt van een beschermende mesh-stof die zacht aanvoelt is het Opberg Zakje een handig accessoire dat de bedrukte Power Bank zal beschermen wanneer niet in gebruik. Het trekkoord aan de bovenkant zorgt ervoor dat de Power Bank te allen tijde veilig is opgeborgen.
Bekijk voorbeelden
Bekijk Dimensionale Diagram
Expand - Merk USB-hubs Expand - Merk USB-hubs
Magnetisch Doosje (Long)
Het magnetische doosje lang is ontworpen voor de Ink en Note USB pennen. Het doosje bevat een schuimuitsnijding om de pen op zijn plaats te houden. De deksel kan met zeefdruk bedrukt worden met een logo, welke zichtbaar zal zijn door het doorzichtige deksel van het doosje.
Bekijk voorbeelden
Bekijk Dimensionale Diagram
Technische tekening
Expand - Gemerkte USB-hub Multi
Triple Head Cable upgrade
De Triple Head Cable zorgt voor connectie met zowel Android als de meest recente Apple apparaten. Het beschikt over een Micro-USB, een 'Lightning' connector en een USB-C connector. Met zijn robuuste geanodiseerde aluminium uiteinden is de Triple Head Cable de perfecte kabel upgrade.
Bekijk voorbeelden

Afmetingen en gewicht

lengte: 210mm (8.3 inches)
Breedte: 7.26mm (0.29 inches)
hoogte: 17.2mm (0.68 inches)
gewicht: 18 gram (0.63 ons)

Milieu

RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties").