Deluxe
Deluxe Gift Set

Gift Sets Deluxe Offerte

De Deluxe is een stijlvolle geschenkdoos die 6 zorgvuldig samengestelde producten bevat: een USB-kaart in een magnetisch doosje, metalen waterfles, draadloze oplader, tote bag, webcam cover en een pen in een presentatiedoosje. Elk item kan worden voorzien van uw logo, slogan en meer, inclusief de bovenkant van de geschenkdoos. Neem vandaag nog contact op over prijzen, bedrukking, levertijden en combinatiemogelijkheden.
10 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.


00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op maandag 8 juli 2024

Gift Case printgebied

Bedrukbaar gebied

Fotodruk:
Voorkant: 250mm X 112mm

Gift Case kleuren

Zwart

Personaliseringsopties

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.Hoe ze worden geleverd

Waterfles
Pen
Draadloze Oplader
USB kaart
Webcam Cover
Draagtas
Gift Box