Trip
Trip Rugzak
De Trip Backpack is een fantastisch model boordevol functies en klaar om te worden voorzien van uw logo. Gemaakt van het duurzame en waterbestendige 210T polyester materiaal, is de Trip ontworpen om overal mee naartoe te nemen. Het breidt zich uit tot een royale maat die plaats biedt aan 3 kg gewicht en biedt ook een ruime inhoud van 15 liter. De Trip heeft ook 2 zijvakken, een hoofdvak met ritssluiting en wordt ook geleverd met een handig zakje voor als u de rugzak comprimeert en hem wilt opbergen - en natuurlijk heeft het zakje ook een specifiek opdruk gebied voor uw logo.

8 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op donderdag 4 juli 2024

Kleuren

Zwart

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Rugzak Fotodruk
Bedrukbaar gebied

Fotodruk:
Voorkant: 120mm X 230mm
Zakje: 70mm X 80mm

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.Technische tekening
Download Product PDF
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • 210T waterbestending

  • Kan eenvoudig worden ingeklapt wanneer deze niet in gebruik is

  • 2 zijzakken

  • Handig reistasje

  • Verstelbare bandjes

  • Tot 3kg draagvermogen en 15L volumecapaciteit

Hoe ze worden geleverd

Uw tas
Zakje
In plantaardig zakje
(10 stuks per zak)

Verpakt in doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags.

Afmetingen en gewicht

lengte: 131mm (5.2 inches)
Breedte: 260mm (10.2 inches)
hoogte: 410mm (16.1 inches)
gewicht: 86 gram (3 ons)