Essential
Essential Gift Set

Gift Sets Essential Offerte

De Essential combineert 3 populaire producten in 1 stijlvolle geschenkdoos: een reisbeker, pen en notitieboekje. Deze zorgvuldig samengestelde producten en de bovenkant van de geschenkdoos kunnen worden voorzien van uw logo, slogan en meer. Sommige modellen in de geschenkdoos  kunnen ook worden vervangen door een andere optie. Neem vandaag nog contact op over prijzen, bedrukkingsmogelijkheden, levertijden en combinatiemogelijkheden. 
10 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.


00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op maandag 8 juli 2024

Gift Case printgebied

Bedrukbaar gebied

Fotodruk:
Voorkant: 73mm X 150mm

Gift Case kleuren

Zwart

Personaliseringsopties

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.Hoe ze worden geleverd

Reismok
Pen
Notitieboek
Gift Box