Star
Star Multi Tool
De Start Multi tool pen combineert 5 handige tools in 1 stijlvol model. Deze bevat een stylus pen, schroevendraaier, liniaal, waterpas en balpen. De Star kan bedrukt worden aan beide zijdes met uw logo, slogan of website. Dit model is erg populair bij conferenties en evenementen.

6 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op dinsdag 2 juli 2024

Kleuren

Zwart

WitInkt kleur

Black

zwart

Blue

Blauw

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Multi Tool Zeefdruk
Bedrukbaar gebied

Zeefdruk:
Gebied links: 70mm X 4mm
Gebied rechts: 70mm X 4mm

Laser gravering:
Gebied links: 70mm X 4mm
Gebied rechts: 70mm X 4mm

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 3 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.

Laser gravering

Laat zien dat het product gegraveerd kan worden met een lasergravering. Graveren geeft een stijlvol en zeer professioneel effect. Onze prijzen zijn altijd inclusief het graveren op alle afdrukgebieden van de productomschrijving. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr. Het ideale resultaat krijgt u door de afbeeldingen te converteren naar de buitenlijnen en alle kleuren ondoorzichtig te maken.

Individuele benaming

Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Lees meerTechnische tekening
Download Product PDF
Hoe hebben andere clienten dit model gepersonaliseerd?
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • 5 handige tools in 1 model

  • Balpen, waterpas, liniaal, schroevendraaier en stylus.   • Superslank ontwerp met een sterk en stevig gevoel.

  • Aan beide zijdes is een bedrukking mogelijk

  • Comfortable grip for writing

  • Handige clip die kan worden vastgemaakt aan uw notitieblokHoe ze worden geleverd

Je Multi Tool
(In plantaardig zakje)

Verpakt in doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags.

Gebruiksaanwijzing

Services

Star Individuele benaming

Individuele benaming

Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 

Accessoires

Star - Creditcard - tool
Magnetisch Doosje (Long)
Het magnetische doosje lang is ontworpen voor de Ink en Note USB pennen. Het doosje bevat een schuimuitsnijding om de pen op zijn plaats te houden. De deksel kan met zeefdruk bedrukt worden met een logo, welke zichtbaar zal zijn door het doorzichtige deksel van het doosje.
Bekijk voorbeelden
Bekijk Dimensionale Diagram
Technische tekening
Star - Multi tool met logo
Pen Tube
De Pen Tube is een populaire accessoire waarin uw merkpen veilig kan worden opgeborgen. De Tube is gemaakt van hoogwaardig karton met een hoge dichtheid dat is gemaakt van 60% gerecyclede materialen. We kunnen uw logo tot in de kleinste details aan de zijkant van de Pen Tube toevoegen. Een fantastisch accessoire-idee met toegevoegde waarde.
Bekijk voorbeelden
Bekijk Dimensionale Diagram
Technische tekening

Afmetingen en gewicht

lengte: 150mm (5.9 inches)
Breedte: 12.9mm (0.51 inches)
hoogte: 11.4mm (0.45 inches)
gewicht: 24 gram (0.8 ons)

Milieu

RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties").