Laser Graveerstations

Data Upload Stations

USB Assembleermachines

CNC Freesmachines

Levering in meer dan 25 landen

Metaalpersen

Spuitgietmachines

Zeefdrukstations

Honderden Fabrieksmedewerkers

Over onsOver ons

Over ons

Sinds 2003 specialiseren wij onszelf al in het op aanvraag produceren van gepersonaliseerde technologische promotieproducten. Vol trots hebben wij al tienduizenden klanten wereldwijd van onze producten voorzien.

Zelfs na ruim 20 jaar zijn we nog even enthousiast over wat de toekomst ons zal brengen als wij dat waren in 2003. Door constante verbetering en verdere ontwikkeling van onze producten, blijft Flashbay zoals altijd in de juiste positie om aan de wensen van onze klanten te voldoen, van kleinschalige bedrijven tot de grootste organisaties.

Wij geloven dat de volgende principes de sleutel zijn tot het handhaven van onze positie als een wereldwijde marktleider in onze branche:

Klanten: Wij geloven in het opbouwen en ondersteunen van een uitstekende band met onze klanten door ze te voorzien van een superieur product en exceptionele service. Wij hanteren een verticaal zakenmodel wat ons meer controle en flexibiliteit op nagenoeg ieder vlak geeft; van verkoop en verwerking, tot ontwikkeling en uitvoering. Ons doel is om continu onze concurrentie en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met innovatieve producten, korte levertermijnen en een fantastische waarde.

Het Flashbay Team: Onze teamsuccessen zijn gebouwd op regelmatige training en de mogelijkheid om te leren, te ontwikkelen en te groeien binnen Flashbay. Onze missie is om continu te investeren in uitstekende voorzieningen voor ons bedrijf en onze wereldwijde verkoop- en productielocaties door te blijven investeren in ons personeel.

Relaties: Wij vertrouwen in het bouwen van effectieve relaties met onze klanten, partners en leveranciers. Wij zijn toegewijd aan het tijdig reageren via open en transparante communicatie. Wij evalueren voortdurend onze werkwijze om verder te groeien als bedrijf op een efficiënte manier, zonder onnodige hiërarchie en bureaucratie.

Verantwoordelijkheid: Als gevestigd en groeiend bedrijf geloven wij in het deelnemen op de wereldwijde markt op een verantwoordelijke manier. Wij zijn toegewijd aan het begrijpen en respecteren van de wetten, waarden en culturen, waar ook ter wereld we zaken doen.

Onze Missie: Wij hebben een hartstochtelijke inzet om ons bedrijf te laten groeien door middel van uitstekend zaakvoeren, een superieure ervaring voor de klant bieden, het constant innoveren en verbeteren van onze producten en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij streven naar het allerhoogste in alles wat we doen.