Softy
Softy Notitieboek

Notitieboekjes Softy Offerte

Het Softy A6 pocket notitieboek is een handig en handzaam model met een zachte kunstleren omslag die klaar is om te worden bedrukt met uw logo. Perfect voor op kantoor, in de klas of op reis. De Softy bevat 160 pagina's gelinieerd wit gerecycled papier en heeft ook een handige pennenhouder - perfect voor onderweg.

10 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.

Tussen dinsdag, 26 sep 2023 en woensdag, 4 okt 2023 heeft dit product een langere levertijd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beschikbaar vanaf slechts 25 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

Kleuren

Zwart

Wit

Marineblauw

Bruin

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Notitieboek
 Fotodruk
Bedrukbaar gebied

Fotodruk:
90mm X 130mm
Fotodruk

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.Download Product PDF
Technische tekening
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Fris wit gerycycled papier

  • 160 pagina's

  • 80g gelinieerd papier. Lijnafstand van 7,55 mm.

  • Extreem populaire giveaway

  • Stijlvol, functioneel en ontworpen voor dagelijks gebruik

Hoe ze worden geleverd

Uw notitieboek

(In plantaardig zakje)

Verpakt in doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags.

Afmetingen en gewicht

Breedte: 106mm (4.2 inches)
hoogte: 148mm (5.8 inches)
gewicht: 137 gram (4.8 ons)