Helix
Helix Notitieboek
Ons Helix A5 notitieboek met spiraal is een populair model dat is ontworpen om te worden bedrukt met uw logo en meer. De harde kartonnen omslag zorgt voor een stevig gevoel en de binnenkant van het notitieboek zit vol met 160 pagina's wit papier. U heeft de keuze uit blanco papier, gelinieerd papier of ruitjespapier voor de pagina's. Een geweldig idee voor uw volgende vergadering, evenement of conferentie. Neem vandaag nog contact op over prijzen, samples en levertijden.

7 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op woensdag 3 juli 2024

Kleuren

Zwart

Wit

Marineblauw

Lichtbruin

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Notitieboek Fotodruk
Bedrukbaar gebied
Fotodruk:
110mm X 160mm

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.Technische tekening
Download Product PDF
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Kartonnen omslag

  • Metalen spiraalbinding

  • Fris wit papier

  • 160 pagina's

  • Geperforeerde pagina's voor gemakkelijke verwijdering

Hoe ze worden geleverd

Uw notitieboek

(In plantaardig zakje)

Verpakt in doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags.

Afmetingen en gewicht

Breedte: 148mm (5.8 inches)
hoogte: 205mm (8.1 inches)
gewicht: 242 gram (8.5 ons)