Mode Plus
Mode Plus Pet
De Mode Plus is een fantastische pet met 5 panelen en vergelijkbaar is met ons Mode model. De rand van de Mode Plus is dikker dan de standaard Mode pet vanwege de drie panelen waaruit de rand bestaat. Het middelste paneel van de rand heeft een contrasterende kleur met de andere twee panelen. U kunt kiezen uit fotodruk en borduurwerk en wij kunnen u helpen bij het kiezen van de beste optie voor uw specifieke merkvereisten . De Mode Plus heeft ook een verstelbare band en kan indien nodig met de hand worden gewassen.

8 werkdagen levertijd voor fotodruk, 10 werkdagen levertijd voor borduurwerk
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op donderdag 4 juli 2024

Kleuren

Zwart

Blauw

Rood

Wit

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Pet Fotodruk
Bedrukbaar gebied
Fotodruk:
105mm X 45mm
Borduurwerk:
115mm X 45mm

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.

Borduurwerk

Toont dat het product kan worden voorzien met uw logo met behulp van een techniek genaamd Borduren, in maximaal 4 verschillende kleuren. Logo-illustraties moeten een hoge resolutie en 300 DPI hebben. U kunt ons uw bestanden in PDF, ai of eps aanleveren.Technische tekening
Download Product PDF
Bekijk Dimensionale Diagram
Onze Caps Vergelijkingsgids

Kenmerken

  • Klassiek ontwerp met 5 panelen

  • Versterkt voorpaneel met een halve naad zodat de bedrukking niet onderbroken wordt

  • Comfortabele pasvorm met verstelbare metalen gespriem

  • 5 ventilatiegaatjes om je koel te houden

  • 100% katoen

  • Gevulde rand met contrasterend middenpaneel

  • 9cm lange rand

Hoe ze worden geleverd

Uw pet
(In plantaardig zakje)

Verpakt in doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags.

10 stuks per zak

Afmetingen en gewicht

Circumference: 580mm (22.8 inches)
Diepte: 110mm (4.3 inches)
gewicht: 100 gram (3.5 ons)

Gerelateerde product ideeën