Twister

Gift Sets Leather M Offerte

Combineer 3 producten in 1 handige Travel Gift Set: Executive USB stick, Lux Powerbank, Master USB Auto oplader. De zorgvuldig uitgekozen producten in de gift set kunnen gepersonaliseerd worden met een logo, webadres, slogan en meer. De bovenkant van de Gift Case kan bovendien gepersonaliseerd worden door middel van lasergravering of met zeefdruk, t/m 4 kleuren. Elke kleurencombinatie van producten is toegestaan.

10 dagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op maandag 1 juli 2019

Hoe ze worden geleverd

Micro-USB
oplaadkabel
Gebruiksaanwijzing
Gift Case Medium

Gift Case printgebied

Bedrukbaar gebied

Voorkant: 55mm X 25mm

Gift Case kleuren

Zwart

Wit

Personaliseringsopties

Zeefdruk

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 4 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.

Laser gravering

Laser gravering

Laat zien dat het product gegraveerd kan worden met een lasergravering. Graveren geeft een stijlvol en zeer professioneel effect. Onze prijzen zijn altijd inclusief het graveren op alle afdrukgebieden van de productomschrijving. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr. Het ideale resultaat krijgt u door de afbeeldingen te converteren naar de buitenlijnen en alle kleuren ondoorzichtig te maken.
Bekijk Dimensionale Diagram

Recente beoordelingen van onze klanten over de 'Leather M' Gift Set

Flashbay StarFlashbay StarFlashbay StarFlashbay StarFlashbay Star

Ik moet Flashbay feliciteren met de…

Ik moet Flashbay feliciteren met de levering en het product. Onze klanten waren zeer tevreden met hun geschenkje. Indien wij dergelijke nodig hebben of andere zaken zullen wij Flashbay zeker contacteren. Bedankt voor de wijze van uitvoering en levering. Wij zijn zeer tevreden.
Luc Vanbesien
9.6/10 Gemiddelde Beoordeling Lees alle 2873 reviews