Twister
Super

Petten Super Offerte

De Super is een geweldige pet in een baseballstijl met een verstelbare riem die zorgt voor een comfortabele pasvorm voor alle volwassen gebruikers. Verkrijgbaar in een reeks kleuren, de Super kan worden bedrukt met fotodruk of geborduurd met uw logo op het voorste bedrukkingsgebied. We kunnen u helpen bij het kiezen van de beste optie voor uw specifieke bedrukkingswensen. Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie over samples, prijzen en levering.

10 dagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op dinsdag 7 juni 2022

Kleuren

Zwart

Blauw

Rood

Wit

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Pet Fotodruk
Bedrukbaar gebied
Borduurwerk:
Voorkant: 115mm X 45mm
Fotodruk:
Voorkant: 105mm X 45mm
Fotodruk

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.

Borduurwerk
1-4Kleuren

Borduurwerk

Toont dat het product kan worden voorzien met uw logo met behulp van een techniek genaamd Borduren, in maximaal 4 verschillende kleuren. Logo-illustraties moeten een hoge resolutie en 300 DPI hebben. U kunt ons uw bestanden in PDF, ai of eps aanleveren.Download Product PDF
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Comfortabel en stijlvol

  • Ruim opdrukgebied om uw logo op te plaatsen

  • Verstelbaar in maat

  • Populaire giveaway voor medewerkers of klanten

  • Populair 6 panelen design

Hoe ze worden geleverd

Uw pet
In plantaardig zakje

Afmetingen en gewicht

Circumference: 580mm (22.8 inches)
Diepte: 110mm (4.3 inches)
gewicht: 85 gram (3 ons)

Gerelateerde product ideeën