Super
Super Pet

Petten Super Offerte

De Super is een geweldige pet in een baseballstijl met een verstelbare riem die zorgt voor een comfortabele pasvorm voor alle volwassen gebruikers. Verkrijgbaar in een reeks kleuren, de Super kan worden bedrukt met fotodruk of geborduurd met uw logo op het voorste bedrukkingsgebied. We kunnen u helpen bij het kiezen van de beste optie voor uw specifieke bedrukkingswensen. Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie over samples, prijzen en levering.

8 werkdagen levertijd voor fotodruk, 10 werkdagen levertijd voor borduurwerk

Tussen dinsdag, 26 sep 2023 en woensdag, 4 okt 2023 heeft dit product een langere levertijd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

Kleuren

Zwart

Blauw

Rood

Wit

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Pet Fotodruk
Bedrukbaar gebied
Fotodruk:
105mm X 45mm
Borduurwerk:
115mm X 45mm
Fotodruk

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.

Borduurwerk
1-4Kleuren

Borduurwerk

Toont dat het product kan worden voorzien met uw logo met behulp van een techniek genaamd Borduren, in maximaal 4 verschillende kleuren. Logo-illustraties moeten een hoge resolutie en 300 DPI hebben. U kunt ons uw bestanden in PDF, ai of eps aanleveren.Download Product PDF
Technische tekening
Bekijk Dimensionale Diagram
Onze Caps Vergelijkingsgids

Kenmerken

  • Klassieke 6 panelen baseball pet met een platte rand

  • Comfortable pasform met verstelbare band

  • Versterkt voorpaneel om de vorm te behouden

  • 6 ventilatie oogjes om je koel te houden

  • 100% katoen

  • 7cm lange rand

Hoe ze worden geleverd

Uw pet
(In plantaardig zakje)

Verpakt in doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags.

10 stuks per zak

Afmetingen en gewicht

Circumference: 580mm (22.8 inches)
Diepte: 110mm (4.3 inches)
gewicht: 85 gram (3 ons)