Weblog Unieke Ideeën om Geld op te Halen voor Uw School, Club of Kerk

unique fundraising products ideas

Bent u ook zo moe van het auto’s wassen, snoep verkopen, en andere saaie bezigheden om wat geld op te halen voor uw vereniging, school of kerk? Zoekt u voor dat unieke product dat wel geld opbrengt in de kas van uw school, vereniging of kerk?

Bij de vorige bedrijven waar ik werkte was er dikwijls een college die voor zijn of haar kind een waardeloos product aan me wilde verkopen, zodat een goed doel wat geld kon krijgen. Altijd maar snoep of nutteloze spullen die ik toch nooit gebruikte. Ik zou willen dat ze me iets aanboden dat mij daadwerkelijk van waarde was!

Unieke Producten die Geld Ophalen, Bruikbaar en Populair zijn

Elke keer dat ik naar een conferentie ga zie ik verschillende promotionele producten die gratis worden weggegeven. Recentelijk zijn Op Maat Gemaakte USB Sticks het best lopende product

Ze worden gebruikt door zaken en organisaties over de hele wereld als zakelijke cadeautjes. Mensen vinden ze geweldig, en gebruiken ze vaak om data op te slaan en om data te delen.

Veel mensen willen graag een beetje geld betalen voor iets bruikbaars, vandaar dat deze producten perfect zijn om wat geld mee op te halen. U kunt zeker wat geld verdienen met de verkoop van deze populaire apparaten!

Types USB om Geld mee op te Halen

Doploze Twister USB Stick
Twister USB Stick

USB Flesopener
USB Flesopener

USB Sleutel
USB Sleutel

Kinetic USB Sticks
Kinetic USB Sticks

U heeft een hoop opties in USB stijlen en modellen. Sommige populaire modellen zijn USB pennen, USB flesopeners, Leren USBs, Houten USBs, USB kaarten, USB sleutels en USB armbandjes, met opslag ruimte tot 16GB. De meest populaire capaciteit zijn de 2GB USB Sticks.

U kunt ze zelfs op maat maken door uw school, vereniging, of kerk logo op de USB te printen of te late graveren.

Bovendien zijn er leuke accessoires, zoals presentatie blikjes, magnetische boxjes, nekbanden en sleutel hangers, zodat je USB pakketje nog aantrekkelijker wordt voor beoogde kopers.

Door te werken met een groot USB merk als Flashbay, heeft u het voordeel dat wij u helpen met het kiezen van de beste USB modellen en opslag capaciteiten voor uw budget. Bovendien laten we u altijd een voorbeeld PDF van het product zien zodat u weet hoe het eindproduct er uit gaat zien. We kunnen zelfs video's, foto's, en andere promotionele documenten op de USBs zetten, zodat uw promotie boodschap nog duidelijker is.

Verdien meer Geld voor Uw Goede Doelen door middel van de Verkoop van USB Sticks

Dus volgende keer dat u geld op moet halen voor uw goede doelen kunt u dit populaire en handige product verkopen. Bovendien zullen veel mensen interesse hebben om dit te kopen, zonder al te veel moeite ervoor te doen. U hoeft nu nooit meer snoep, T-shirts, kaarsen en dergelijke verkopen, aangezien iedereen dit al doet!

>>Bekijk alle USB Sticks en Begin Vandaag met Geld op te Halen voor uw Goede Doel!<<


flashbay Auteur: Peter Nguyen
2 Comments | Leave yours 
Chris , Flashbay | 15 Aug, 2019
Hi Norman,

Thanks for getting in touch.

We'll be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Norman Cairns | 14 Aug, 2019
request a quote for about 75 pen drives to send music to choir members .  Charity choral concert in aid of local hospice
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.