Twister

Weblog Verwelkom onze Light USB-Stick en verlicht uw promotie beter dan uw concurrentie!

Bij Flashbay lanceren we regelmatig nieuwe promotionele USB drives waarbij we onze klanten steeds bredere assortimenten aanbieden. Deze maand introduceren we de Light USB flash drive, ons nieuwste ontwerp op maat, waar we erg trots op zijn hier bij Flashbay.

Laten we met de naam beginnen: De Light USB stick is vernoemd naar zijn belangrijkste aanwinst: een LED-zaklamp geïntegreerd in de USB-drive.
We hebben reeds speciale series van multifunctionele USB-drives gepresenteerd, van USB-pennen en polsbandjes tot papier en stropdas clip in de vorm van USB-sticks; : De Light USB drive is weer een andere unieke en veelzijdige op maat gemaakte USB drive die we loslaten op de wereld.

Met 2 kanten, die elk  verschillend stukje informatie opvangt zoals het logo, website-adres of de gedenkwaardige bedrijf imago die u zou willen worden geassocieerd met u merk. De gekleurde afgedrukte gebieden beschikken over een dual-face ze hebben zowel een hars koepel die beschermt maar ook een zachte USB oppervlak.


Light Custom USB Drive


De twee gekleurde gebieden  hebben alleen een zacht kneep nodig, zodat de LED-licht kan schijnen, waar het daardoor een fysieke verbinding belooft aan uw merk.Bij gebruik van slechts 10 minuten per dag, zal het LED-lampje van de batterij mee gaan voor een jaar! De Light USB flash drive is een lichte en compacte relatiegeschenk om weg te geven op passende gelegenheden. Sommige USB-sticks hebben de neiging een beetje zwaar en onhandig te zijn aan een sleutelhanger. De Light-USB weegt minder dan 11 gram, dus u kunt zich gerustgesteld voelen dat u meest waardevolle klanten en medewerkers het bij de hand zullen hebben voor een lange tijd.


flashbay Auteur: Peter Cardin
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.