Weblog Hoe je back-ups kunt maken van muziek, foto's en documenten op een USB stick

Hier bij Flashbay worden we regelmatig gevraagd hoe je back-ups kunt maken van bepaalde documenten op een computer of laptop naar een USB stick. Hoewel dit een handmatig proces is, kost het weinig moeite:

   
  1. Stop de USB stick in de USB poort van je computer of laptop

  2. Wanneer je Windows gebruikt ga dan naar “Deze pc” en selecteer “FLASH DRIVE”

  3. Optie 1: selecteer en kopieer de bestanden waar je een back-up van wenst te maken; vervolgens plak je deze op de USB stick

    Optie 2: selecteer de gewenste bestanden en sleep deze naar de USB stick

  4. Verwijder je USB stick veilig. That’s it!
Een USB stick gaat minstens 10 jaar mee, en nog veel langer wanneer deze is gemaakt van dezelfde high-quality onderdelen die we hier bij Flashbay gebruiken en wanneer je zorgvuldig met je USB stick omgaat, door ze bijvoorbeeld op een koele en droge plek te bewaren waar deze niet beschadigd kan raken. Met de draagbaarheid en levensduur van een USB stick is het geen wonder dat de USB stick het opslagapparaat naar keuze blijft voor miljoenen mensen over de hele wereld.

Wil je graag meer weten over de USB sticks die we hier bij Flashbay aanbieden, of over een van onze andere producten, vul dan ons snelle offerteaanvraagformulier in. Een van onze Sales Account Managers zal dan spoedig contact met je opnemen.


flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.