Weblog Gepersonaliseerde USB sticks voor scholen en universiteiten

Hier bij Flashbay helpen wij duizenden organisaties wereldwijd wanneer zij een gepersonaliseerde USB sticks willen hebben. Deze organisaties zijn onder andere: fotografen, goede doelen, banken, TV-netwerken, en natuurlijk, scholen en universiteiten. In onze laatste blog bespreken wij hoe gepersonaliseerde USB sticks een belangrijke rol speelt in het onderwijs.

Orientatiëweek
De orientatiëweek  is een introductieweek voor de nieuwe studenten van een Hogeschool of Universiteit. Gedurende de week zal de studenten een overvloed aan informatie ontvangen, zoals: leaflets, t-shirts, badges, stickers en gepersonaliseerde USB sticks. Als je een student zult vragen waar zij veelvuldig gebruik van zullen gaan maken, dan is het meer dan waarschijnlijk dat zij van de USB stick gebruik gaan maken. Iets waar zij gedurende het schooljaar continue gebruik van kunnen maken.Het opslaan van huiswerk
Studenten maken al enige tijd gebruik van laptops tijdens de lessen. Het gebruik van laptops begint nu ook al bij basisscholen en middelbare scholen steeds populairder te worden. Het opslaan van je huiswerk op je laptop is natuurlijk een manier om ervoor te zorgen dat jouw harde werk opgeslagen blijft, maar het is natuurlijk ook handig om het als back-up op te slaan op een USB stick. Een virus kan er voor zorgen dat binnen enkele minuten al jouw harde schoolwerk verdwijnt.

Delen van jouw aantekeningen
Het delen van jouw aantekeningen is een gewoonte bij meeste Universiteiten. Soms kunnen de aantekeningen in een aantal jaren ophopen en kan qua geheugencapiciteit te groot zijn om te e-mailen. Daarom is het handig als studenten een mogelijkheid hebben om alles op een USB stick op te slaan en te delen met hun klasgenoten.

Onthoud, wij kunnen ook jouw data uploaden op jouw gepersonaliseerde USB sticks via onze Data Upload service.

Als je interesse hebt in onze gepersonaliseerde USB sticks, vul dan onze Offerte in. Een van onze Account Managers zal dan zo snel mogelijk contact met je op nemen.

flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.