Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren.

Weblog Gepersonaliseerde Fidget Spinners voor scholen en universiteiten

Fidget Spinners zijn het grootste deel van de afgelopen twee jaar 'in' geweest, maar de laatste tijd hebben we een flinke toename in interesse van scholen en universiteiten gezien. Hoewel de Gadgets populair zijn bij kinderen en volwassenen, zijn er twee belangrijke factoren die hun positie bij onze klanten uit de onderwijssector echt lijken te vergroten:

1) Vanuit een merkperspectief zijn de Spinners een ideale promotionele weggever bij evenementen en functies - hun hypnotische aard zorgt ervoor dat je klanten, met name de jongere generaties, ze herhaaldelijk zullen gebruiken en dus herhaaldelijk het logo van je bedrijf, slogan en website onder de aandacht brengen.


2) Fidget Spinners hebben bewezen om kinderen en studenten te helpen hun aandacht en focus te vergroten, waarbij de Spinners een kalmerend effect hebben op overactief gedrag. De stille en aanhoudende beweging zouden bovendien een positief effect hebben en responsiviteit vergroten. Er is gerapporteerd dat Fidget Spinners als hulpmiddel kunnen dienen om syptomen van ADHD en autisme verminderen, wat resulteert in betere resultaten in de klas en verlichting van stress.


Mocht je geinteresseerd zijn in onze Fidget Spinners, of onze andere producten, vul dan ons snelle offerteaanvraagformulier in en een van onze Sales Account Managers zal spoedig contact opnemen.

flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.