Twister

Weblog Flashbay On A Recruitment Drive voor 2018

Met meer dan 50 nieuwe producten gelanceerd in 2017, hebben we hier bij Flashbay eveneens grote plannen voor 2018! Opererend in 5 internationale kantoren met meer dan 800 medewerkers en 100.000 klanten, is Flashbay uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie. Om onze snelle uitbreidingsplannen voort te zetten en onze positie als wereldwijde marktleider in promotionele technologie te behouden, zijn we op zoek naar het beste talent om ons te komen versterken.


"Het werven van nieuw personeel staat bovenaan de groeiagenda van Flashbay", zegt Marie McLaughlin, HR Manager. "Het is belangrijk dat we talent aannemen dat de kernwaarden van Flashbay ondersteunt, in plaats van alleen over bepaalde vaardigheden te beschikken. Flashbay-medewerkers zijn standaard high-performers, maar wat we echt waarderen is eerlijkheid, doorzettingsvermogen en de klant centraal stellen."

Met functies variërend van Sales, Product Design, Marketing, Graphics en Engineering zijn er kansen voor alle soorten gemotiveerde en capabele talenten om onderdeel te worden van de Flashbay-familie. Momenteel hebben we een specifieke focus op het werven van native-speaking sales personeel in meerdere kantoren over de hele wereld - van Mountain View, Californië tot Londen en Sydney - om zich te concentreren op de verkoop in de kernmarkten waarin zij actief zijn; de VS, Europa, Australië, Japan en Zuid-Afrika.

Ga voor een volledige lijst van de vacatures van Flashbay naar onze careers pagina.

flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.