Weblog Flashbay lanceert zijn eerste Inductieladers

We zijn zeer enthousiast om de nieuwste toevoegingen aan te kondigen aan ons steeds grotere assortiment, de Edge en de Cirque – onze eerste inductieladers.

Inductieladers (ook bekend als draadloze opladers) zijn de nieuwste generatie van oplaad technologie, waardoor draagbare apparaten zonder kabel kunnen worden opgeladen. De oplader zelf zal nog steeds in het stopcontact moeten aangesloten zijn, maar het mobiele apparaat of tablet kan er los bovenop gelegd worden om te beginnen met opladen.Afgezien van de nieuwe technologie zijn de Edge en de Cirque ook fantastische maniere van branding, met het oppervlak van beide opladers beschikbaar voor fotoprint om uw logo's en berichten op een duidelijke en goedzichtbare manier te tonen. Wanneer dit gecombineerd wordt met het zeer praktische nut van de Edge en de Cirque, is het makkelijk om te begrijpen waarom we zo enthousiast zijn om onze nieuwe Inductieladers te lanceren – het perfecte relatiegeschenk voor uw zakelijke behoeften.

Voor meer informatie kun je onze Snelle Offerteaanvraag invullen, één van onze Account Managers neemt dan zo snel mogelijk contact op.


flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.