Weblog Flashbay lanceert nieuw Audio productlijn

We zijn verheugd om een gloednieuw product categorie aan te kondigen - onze Audio assortiment met Bluetooth® Luidsprekers en hoofdtelefoon die kan worden voorzien van uw logo en/of merk boodschap.

Onze eerste twee Audio producten zijn de CubeTab, en Seed Bluetooth® luidsprekers en de Arc Bluetooth® hoofdtelefoon. De Cube en Arc komrn in een frisse witte kleur met een scherpe afwerking, beide modellen kunnen worden gepersonaliseerd via onze ultra-precieze zeefdruk methode. De metalen Tab (beschikbaar in goud-, roze goud-, en zilverkleur) en de Seed (natuurlijk esdoornhout) kunnen beide gegraveerd én gezeefdrukt worden.

We blijven toegewijd aan onze Flash Drive en Power producten, en het is hun wereldwijde succes dat de fundamenten waardoor we kunnen diversifiëren in dit spannende complementaire assortiment.Op dit moment, onze Audio assortiment is beschikbaar voor klanten in de VS, Canada, het vasteland van Europa, Groot-Brittannië, Ierland, Australië, Japan en Singapore. We zijn verheugd om onze assortiment verder te gaan uitbreiden op zowel de gebieden die we verkopen aan, en de productcategorie zelf in de komende weken en maanden.

Indien u meer over onze Audio assortiment wilt weten, vul dan onze
 aanvraagformulier in. Een Account Manager zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.