Twister

Weblog Extra's voor uw Branded Flash Drive

Bij veel van onze klanten gaat de gedachte eerst uit naar welk model ze geinteresseerd zijn, de kleur en ook de bedrukkingsmethoden. Echter, wanneer dit allemaal is vastgesteld zijn er nog talloze opties over op het gebied van services en accessoires die de USB stick net een stukje specialer maken.

Hieronder vind je een lijst van de toegevoegde extra's waaruit je kunt kiezen wanneer je besluit USB sticks bij Flashbay af te nemen.

Data Upload: Dit is veruit de meest populaire service die wij bieden. Klanten kunnen de Data Upload optie kiezen voor hun presentaties, produkt brochures, video's of dergelijken.

Databeveiliging: Databeveiliging kan bij Flashbay worden afgenomen in combinatie met de Data Upload service. Deze service biedt de klant de optie om de data te beveiliging tegen eventuele verwijdering van de bestanden door de eindgebruiker.

Eigen Kleur Behuizing: Niet alle kleuren zijn hetzelfde. Daarom bieden wij bij Flashbay de mogelijkheid aan klanten om de USB sticks te bestellen in hun eigen gekozen merkkleurcode.


AutoRun:
Dit is een service van Flashbay die klanten de mogelijkheid biedt om de data van de Data Upload direct automatisch te laten starten na het insteken van de USB stick in de computer.

Volume Label: Dit is een kleine maar persoonlijke twist. Bij het kiezen van een Volume Label hebben klanten de mogelijkheid om de naam van de USB stick te personaliseren.

Presentatie blikken and Blister Packs: Flashbay biedt vier verschillende doosjes aan die kunnen worden afgenomen in combinatie met USB sticks. Elk doosje heeft zijn eigen unieke stijl. Zie het assortiment hieronder.Neckstraps and Keyrings: Klanten kunnen naast de doosjes ook nekbanden afnemen in combinatie met de USB sticks. Flashbay biedt deze accessoires in twee opties aan: bedrukt of onbedrukt. Het assortiment is hieronder weergegeven.

Wil je een offerte aanvragen?
Vul ons offerteformulier in en een van onze Account Managers zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
2 Comments | Leave yours 
Chris , Flashbay | 03 Aug, 2016
Hi Karin,

Thanks for getting in touch.

An Account Manager will contact you shortly.

Many thanks,

Chris at Flashbay
karin | 02 Aug, 2016
please sen me a price list for branded presentation boxes
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.