Weblog Volg deze Lead Generation Methodes Om Nieuwe Klanten Aan Te Trekken & Uw Verkoop Te Stimuleren

Bent u een B2B marketeer die moeite heeft om goede potentiële klanten te vinden? Hieronder staan 5 methoden die u zullen helpen meer potentiële klanten te bereiken:

(1) Produceer Kwalitatief Goede Informatie

Het weggeven van goede informatie helpt u ontzettend met het bereiken van potentiële klanten. Indien u goed onderzoek uitvoert, de juiste problemen van de klanten ontdekt, en goede oplossingen bedenkt, dan zullen potentiële klanten zeker luisteren naar uw suggesties.

Zorg verder dat de informatie, kwalitatief en educatief is. Dit soort informatie is vaak niet het beste moment om uw product te verkopen.

U kunt deze informatie delen op de volgende manieren:

 • Blogs
 • EBooks
 • Case Studies
 • Video's
 • Presentaties

(2) Krijg Directe en Relevante Potentiële Klanten via Search Engine Marketing

Vanwege de populariteit van zoekmachines zoals Google gebruiken steeds meer mensen ze als een manier van informatie te vinden. Ze onderzoeken zo producten en diensten.

Het is dus ontzettend belangrijk dat je makkelijk te vinden bent via Google. Het is zelfs zo dat het juiste gebruik van Google tot de beste klanten leidt.

Er zijn twee manier om op te vallen via Google. Ten eerste op de organische manier, ten tweede via betaalde advertenties. Het Blauwe gedeelte in de Google zoekpagina hierbeneden afgebeeld is gratis, terwijl het rode gedeelte betaald is.

Figuur 1. Google Search Resultaten
image of Google Search Listings

Mocht je nieuw zijn bij Search Engine Marketing, dan is het verstandig hier hulp voor te zoeken.

(3) Conferenties zijn een Geweldige Manier om Aandacht van Klanten te krijgen

Vooral met een stand op een conferentie krijg je vaak veel aandacht.

Meeste aanwezigen op de conferentie zijn toch al op zoek naar iets, dus zij zijn een ideaal doelwit voor je.

Het enige probleem is dat conferenties vaak duur zijn. Om het meeste uit je investering in conferenties te krijgen, luister naar de volgende tips:

 • Kies de conferentie zorgvuldig - weet zeker dat je klant er ook is.
 • Zorg dat je goed opgeleidde bemanning van je stand hebt – De bemanning is het eerste punt van contact tussen je bedrijg en de klant, zorg dat ze ten alle tijden informatie van de klanten opschrijven.
 • Geef handige promotionele produkten – Promotionele kadotjes zijn altijd een goede manier om promotie voor je merk te voeren. Mensen houden van leuke dingen, vooral als ze handig zijn. Vooral Promotionele USB Flash Drives en USB Business Cards werken goed op conferenties. Ze zijn praktisch, en je klanten houden ze vaak lange tijd bij. Bovendien kan je informatie op fe USB kwijt, zoals catalogi, video's en produkt PDF bestanden, of elk ander bestand dat je klant zal informeren.
  Figuur 2. Bereik Meer Klanten met USB Sticks
  an image of Logo USB Flash Drives for lead generation

  Figuur 3. Klanten zijn Onder de Indruk van op Maat Gemaakte USB kaarten met logo
  USB kaarten met logo

(4) Bouw je Netwerk op via Sociale Media & Online Forums

Steeds meer mensen gebruiken het internet, dus ook uw klanten.

 • Twitter – Mensen gebruiken Twitter voor het bediscussiëren van verschillende onderwerpen. Stel publiekelijk een vraag, en vaak komt iemand voorheen onbekend tot u met het antwoord. Bovendien is het makkelijk om gesprekken met andere gebruikers te hebben. Zorg dat je klanten  zoekt via kernwoorden die belangrijk zijn voor uw zaak, en zorg dat de klant daarna ook geïnteresseerd raakt in wat u te melden heeft op Twitter.
 • LinkedIn – LinkedIn is de plek om netwerken op te bouwen en referenties te krijgen. Als je zoekt naar een manier met een bepaald persoon in contact te komen, dan kan je via LinkedIn vaak de juist referenties krijgen. Bovendien kan je actief zijn in groepen die relevant zijn voor uw beroep. Zorg dat je ideeën in deze groepen waarde bied aan iedereen die het leest. Dit zorgt ervoor dat mensen je over tijd gaan vertrouwen en advies zoeken als ze hulp nodig hebben.
 • Forums & Blogs – Er zijn talloze forums en blogs over onderwerpen relevant voor uw zaak, product, of industrie. Vind deze via Google en zorg dat je weer actief bent in de discussies.

(5) Krijg Naamsbekendheid en Publiciteit met PR

Naamsbekendheid is van cruciaal belang voor je product, dienst, of zaak, en zorgt dat meer klanten vanzelf richting u komen. Zorg dat je de juiste PR kanalen gebruikt:

 • Zorg voor een online persbericht via PRweb.com of PRNewswire.com.
 • Maak contact met bloggers in uw industrie en geef ze content of bied een interview aan.
 • Maak contact met journalisten en redacteuren die schrijven over uw industrie.

Heeft U nog meer ideeën over het vinden van nieuwe klanten? 

Laat het ons weten in de commentaar sectie hier beneden!


flashbay Auteur: Peter Nguyen
2 Comments | Leave yours 
Pharmd50 , nisesite | 01 May, 2014
Very nice site!
buy proviron, google | 15 Mar, 2012
Ik denk dat andere site eigenaars moeten deze website nemen als een model, zeer schoon en een uitstekende gebruiksvriendelijk stijl en design, laat staan ​​de inhoud. Je bent een expert in dit onderwerp!
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.