Twister

Weblog Drie nieuwe Powerbank modellen

Ons productontwikkelingsteam is de laatste tijd druk bezig geweest. We hebben recentelijk twee nieuwe USB sticks, de WalletStick, aan ons assortiment toegevoegd. Daarnaast kunnen we met trots drie nieuwe Powerbank modellen introduceren; de Core, Maple en Lux.

Core
De rubberen buitenkant bestaat uit een rubberen textuur, beide kanten kunnen met een eigen logo bedrukt worden. De Core is beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Meer informatie kun je vinden op de productpagina.

Maple
Gemaakt van Europees Maple hout, de Maple kan met een eigen logo bedrukt of gegraveerd worden op beide kanten. De houten body voelt glad aan en is nu al heel populair bij onze klanten.

Lux
Beschikbaar in zwart, wit of bruin, de Lux is voorzien van een soepele lederen behuizing die met een eigen logo bedrukt kan worden. Het gladde leer en de gedetailleerde stiksels maken dit een van onze meest luxueuze modellen tot nu toe.

Klaar voor een offerte?
Vul simpelweg ons snelle offerteformulier in en een van onze Account Managers zal spoedig contact opnemen. Je kunt ons volledige assortiment hier bekijken.

*Op het moment van schrijven leveren we bedrukte Powerbanks aan organisaties in Europa, de UK en Ierland. Amerika, Canada, Australie en Nieuw Zeeland zullen in de komende maanden aan deze lijst toegevoegd worden.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.