Twister

Weblog 7 Factoren om te Beschouwen Wanneer je een Promotionele USB gaat Kiezen

image of USB flash devices for promotions

Bedrijven, groot en klein, zijn altijd op zoek naar kosten effectieve manieren ter promotie van het bedrijf.

In recente jaren zijn USB sticks met een logo ontzettend populair geworden. Maar dat betekent ook dat er nu erg veel verkopers op de markt zijn.

USB sticks komen in allerlei vormen en maten, met verschillende opslagcapaciteit en kwaliteitsniveau's. Voordat je een groot aantal USB sticks koopt zou je de volgende factoren in de gaten moeten houdes:

(1) Kwaliteit

Kwaliteit zou het belangrijkste onderdeel van je keuze moeten zijn, omdat elk product met je logo erop representatief moet zijn voor je bedrijf. Er zijn veel leveranciers die lage kwaliteit leveren, waardoor veel USBs onbruikbaar zijn.

Lagere kwaliteits USB sticks worden vaak gemaakt door producenten die op elke manier kosten willen besparen, vakk door middel van vuile praktijken.

Het weggeven van lage kwaliteit materialen zorgt ervoor dat je klant een slecht imago van je krijgt. Om zeker te weten dat je de juiste kwaliteit krijgt moet je op de volgende factoren letten:

  • Kwaliteit van het Geheugen (in de USB) - Geheugen is te verkrijgen in verschillende soorten, deze verschillen in lees snelheid en opslag mogelijkheden. De beste producten worden geleverd door leveranciers die geheugen gebruiken van de A-Merken, zoals Samsung, Hynix, Intel en Micron. Let op dat hele goedkope leveranciers vaak zwakke geheugen chips gebruiken.
  • Metalen vs Plastic Ring voor de sleutelhanger - Een metalen ring aan de USB is raadzaam indien je de sleutels aan je sleutelbos wilt hangen, want plastic breekt af in de loop van de tijd.
  • Sluiting van de dop - Veel modellen hebben dopjes die slecht sluiten, waardoor ze kwijt raken.
  • Print Kwaliteit – Door simpelweg met je nagel te krassen op het logo weet je al wat voor kwaliteit het is. De bedrukking moet blijven zitten zelfs nadat er op gekrast wordt.
  • ISO 9001:2015 Certificaat – De ISO 9001:2015 is een standaard voor kwaliteitsmanagement. Leveranciers met ISO 9001:2015 certificering hebben getoond dat ze betrouwbaar zijn en hoge kwaliteit leveren.

(2) Snelle Productie

Als je snel je USB moet hebben, kijk dan naar een leverancier met eigen productie faciliteiten. Sommige leveranciers gebruiken andere producenten, waardoor de verwerking van de orders buiten hun controle is. Een goede leverancier kan normaal gesproken in 6 dagen leveren na de officiele order bevestiging.

(3) Verschillende Modellen

Verschillende modellen USB sticks
Different models of customized USB flash drives

USB sticks komen in  verschillende soorten en maten zodat het altijd past bij je merk of promotie: Kaarten, Draaistukken, Pennen, Armbanden en Lanyards zijn allemaal populaire opties.

(4) Logo Print & Graverings Opties

laser engraving of USB flash drives

Logo printen en graveren kan gedaan worden op verschillende manier, zoals Zeefdruk, Fotodruk en Laser Graveren. Elke Methode past bij een specifieke type logo en doel, en hangt bovendien af van het materiaal van de USB.

(5) Opslag Capaciteit

USB sticks hebben veel verschillende opslag groottes! Dit kan vanaf minimaal 64MB tot zelfs 32GB of meer! Om een idee te krijgen van hoeveel ruimte je nodig hebt moet je dit beschouwen: een MP3 neemt 4 tot 8MB in. Een foto bestand neemt ongeveer 2-3 MB in. Een Muziek Video neemt ongeveer 50-100MB, afhankelijk van de compressie methode.

Notitie: 1024MB = 1GB.

(6) Data Diensten en Oplossingen
De volgende diensten en oplossingen kunnen geboden worden door meeste leveranciers: vooraf data uploaden, USB Auto Run en USB Bestand Sloten.

  • Vooraf Data Uploaden – Hier zijn sommige bestanden die van te voren op de USB geladen kunnen worden: presentaties, product catalogi, PDF brochures, software, video's, etc.
  • USB Auto Run – Auto Run zorgt dat de data op de USB, zoals presentaties, meteen zichzelf afspelen zodra de USB in de computer poort wordt gestoken.
  • USB Bestand Slot - Hiermee zorg je dat niemand uw bestanden van de USB af kan halen.

(7) Accessoires

USB accessoires zijn geweldig in de presentatie van de USB naar de eindgebruiker, en geven je promotie net iets betere uitstraling. Accessoires zijn te verkrijgen in verpakkingen en doosjes, lanyards, sleutelhangers, en veel meer.

Accessories for USB Flash Drives
accessories for USB flash drives

Door zorgvuldig met uw keuze voor USBs om te gaan weet u zeker dat u zeker de juiste leverancier kiest die u helpt uw promotie een succes te maken.

Tussen de vele leveranciers van USB flash drive producten, is Flashbay een van de weinige leveranciers die voldoet aan alle 7 punten hierboven genoemd.


flashbay Auteur: Peter Cardin
1 Comments | Leave yours 
Joel | 07 Oct, 2015
Thanks for listing out these factors for us. You're right about flash drives having huge storage capacities. I was able to keep my entire semester's work on a USB drive during my junior year of college, and I barely scratched the surface of what it could hold. I agree with this one 100%.
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.