Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren.

Weblog 15 inspirerende voorbeelden van branding van kleine ondernemingen

Hoe kan je je merk herinnderd laten worden en onderscheiden van de concurrentie?

Het simpele antwoord is door promotionele productmarketing.

Door merkproducten te gebruiken die je klanten dagelijks gebruiken, zoals USB sticks en Powerbanks, word je merk zien elke keer dat zij het product gebruiken. Dit helpt dan om een langdurige indruk te maken met uw klanten en klanten. Promotionele producten met een functioneel gebruik, zoals technologische producten, voedsel- en drankproducten, modeproducten en nog veel meer, zorgen ervoor dat je merk van de ene persoon op de andere wordt doorgegeven.

Dit creëert een extra voordeel voor je merk. Elke keer dat je merkartikelen worden doorgegeven, worden ze blootgesteld aan een geheel nieuw publiek.

Dus, hoe bepaal je welke promotionele producten geschikt zijn voor je bedrijf om te bedrukken?

Wanneer je naar promotionele producten voor je kleine onderneming kijkt, kan de keuze vaak overweldigend zijn. De waarheid is dat er geen limiet is aan de soorten producten die je bedrijf kan bedrukken. Het is echter belangrijk om bij het kiezen van het juiste promotieproduct voor je bedrijf, het product aan te passen aan de behoeften van je klant. Om dit te doen, moet je rekening houden met hoe je klanten het product zullen gebruiken en hoe het waarde kan toevoegen.

Als je het verkeerde promotieproduct kiest, kan dit ook het tegenovergestelde effect hebben, omdat je klanten het product niet gebruiken of erger, het vergeten. Om te voorkomen dat dit gebeurt in je kleine onderneming, wil je ervoor zorgen dat je een reeks promotionele producten heeft die voldoen aan verschillende behoeften, zoals:

  • Gebruik van promotieproducten voor je nieuwste weggeefactie of wedstrijd
  • Promotie-items gebruiken als een stimulans
  • Bevordering van je nieuwste aanbiedingen
  • Om aan je werknemers te geven
  • Om aan potentiële klanten te geven op een evenement
  • Bied promotionele producten aan je klanten bij het sluiten van deals
Op deze manier kan je op veel verschillende manieren met je klanten communiceren met producten die aan verschillende behoeften voldoen, bijvoorbeeld een USB-stick voor je klanten om je bedrijfsinformatie op te slaan of Power Banks, zodat zij hun telefoons kunnen opladen en je merk overal mee naartoe kunnen nemen.

Voor kleine bedrijven zijn er tegenwoordig veel creatieve manieren om je merk bij je ideale klanten te krijgen. Niet alle producten van Flashbay! Daarom hebben we deze lijst met 15 voorbeelden van branding voor kleine ondernemingen samengesteld om te inspireren en te laten zien hoe je bedrijf zijn producten en services op een creatieve manier kan bedrukken.

1) Deze stijlvolle blikjes2) Prachtige tasjes3) Funky t-shirts


4) Leuke snoeppapiertjes


5) Prachtige wijnetiketten


6) Rustieke borden


7) Zebra print makeup verpakkingen


8) Onze gafe Bluetooth® Speakers

9) Transparente visitekaartjes


10) (Bebaarde) Verfborstels


11) Coole koffie kopjes


12) Handige USB Sticks


13) Nuttige Power Banks


14) Bluetooth® Headphones


15) iPad™ cases

Je kan meer unieke voorbeelden van promotionele drukwerken voor je kleine onderneming bekijken op onze website , waar je ook een Gratis Offerteaanvraag kan doen. Een van onze toegewijde accountmanagers neemt dan kort contact met je op over prijzen en monsters als je dat wenst.


flashbay Auteur: Sarah Chambers
2 Comments | Leave yours 
Mxolisi , Ambishin Corner | 03 Jun, 2018
I'm interested in  cups, USB & power banks
Sarah Chambers, Flashbay | 04 Jun, 2018
Hi Mxolisi, we specialise in promotional technology, therefore, would be more than happy to help give you a quote for USBs and Power Banks. However, we do not offer cups. One of our account managers will be in touch to help process a quote for you.
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.