Rest
Rest Telefoonhouder
De Rest telefoonhouder is een handige give-away dat dagelijks gebruikt wordt. De Rest is te gebruiken met alle smartphones en is ontworpen om uw telefoon in de optimale hoek te ondersteunen voor het bekijken van films of video's. Het opdrukgebied kan voorzien worden met uw logo, website of slogan doormiddel van een zeefdruk of fotoprint. Neem vandaag contact op voor een actuele prijslijst en gratis samples.

6 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op woensdag 29 mei 2024

Kleuren

Zwart

Pantone Reflex Blauw C

Pantone Rood 186 C

Wit

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Telefoonhouder Zeefdruk
Bedrukbaar gebied

Zeefdruk:
65mm X 28mm

Fotodruk:
65mm X 28mm

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 4 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.Technische tekening
Download Product PDF
Hoe hebben andere clienten dit model gepersonaliseerd?
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Slim compact ontwerp

  • Universeel ontwerp. Geschikt voor de meeste telefoons en tablets.

  • Dubbele opdruk mogelijk voor uw logo, website of slogan.

  • Duurzaam ontwerp voor dagelijks gebruik.

Hoe ze worden geleverd

Uw telefoonhouder
(In plantaardig zakje)

Verpakt in doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags.

Afmetingen en gewicht

lengte: 133mm (5.2 inches)
Breedte: 5mm (0.2 inches)
hoogte: 40mm (1.6 inches)
gewicht: 17.5 gram (0.62 ons)