Vault
Vault Smartphone Wallet
De Vault telefoon wallet is een fantastisch accessoire dat is ontworpen voor alle bekende smartphonemodellen. De buitenkant is gemaakt van zacht kunstleer, klaar om te worden voorzien van uw logo in verbluffend detail. De Vault kan eenvoudig aan uw telefoon worden bevestigd via de snappy magnet-technology. Neem vandaag nog contact op voor prijzen, samples en levertijden.

6 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op dinsdag 2 juli 2024

Kleuren

Zwart

Bruin

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Smartphone Wallet Zeefdruk
Bedrukbaar gebied

Zeefdruk:
48mm X 48mm

Fotodruk:
48mm X 48mm

Embossing:
48mm X 48mm

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 4 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.

Embossing

Toont het leer van het product dat met reliëf gedrukt kan worden. Tijdens het reliëf proces, waarbij uw logo blijvend geprint zal worden op het leer, wordt een reliëfstempel gecombineerd met hitte en druk. Ter voorbereiding van het maken van een reliëfdruk, maken wij eerst een reliëfstempel die passend is bij de vorm van uw logo. De methode van driedimensionaal graveren geeft het logo een opvallende verschijning. Deze techniek is niet toepasbaar op logo’s met veel kleine details of wanneer het logo zeer klein gemaakt moet worden. Onze prijzen zijn inclusief reliëfbedrukking van alle bedrukbare onderdelen. Het artwork voor de producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.Technische tekening
Download Product PDF
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Wordt bevestigd via magneettechnologie

  • Buitenkant van zacht aanvoelend kunstleer

  • Gemakkelijk toegang tot uw belangrijke kaarten

  • Geschikt voor iPhone 12 en latere modellen

  • Groot bedrukkingsgebied om uw logo te laten zien

Hoe ze worden geleverd

Uw telefoon kaarthouder
(In plantaardig zakje)

Verpakt in doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags.

Services

Vault Uitgebreide reliëfdruk

Uitgebreide reliëfdruk

Tegen een eenmalige meerprijs kunnen wij uw logo op het grotere oppervlak aanbrengen. Vraag ons vandaag nog naar de bedrukkingsmogelijkheden en prijzen.

Afmetingen en gewicht

lengte: 99.5mm (3.9 inches)
Breedte: 65.5mm (2.6 inches)
hoogte: 4.2mm (0.17 inches)
gewicht: 31 gram (1.1 ons)