Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren.

Weblog Vijf geweldige ideeën om je USB stick te gebruiken

USB sticks zijn inmiddels al een hele tijd verkrijgbaar, maar hier bij Flashbay zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om het meeste uit ons favoriete promotiemiddel te halen. Hieronder kun je 5 toffe manieren lezen hoe je je USB stick op een andere manier kunt gebruiken.

1. Vergrendelen en ontgrendelen van je PC
Er zijn verschillende gratis apps te downloaden die er voor zorgen dat je USB stick als een toegangscontrolestation functioneert, oftewel een fysieke sleutel voor je computer of laptop. De USB stick kan vervolgens worden aangesloten en losgekoppeld van het apparaat om de pc te ongtegrendelen of te vergrendelen.

2. Verbinding maken met draadloze netwerken
Momenteel is deze functie alleen beschikbaar met een Windows apparaat, maar het is mogelijk om de naam, het wachtwoord en andere informatie van je draadloze netwerk op te slaan op een USB stick, waardoor je snel verbinding kunt maken met Wi-Fi op andere apparaten, zonder steeds opnieuw een wachtwoord in te moeten voeren.

  
3. Opslaan van computergames
Om schijfruimte op je computer te besparen kun je comptergames rechtstreeks op een USB stick installeren en vanaf daar uitvoeren. Dit versnelt je computer, maar het kan nog steeds nodig zijn om de schijf te gebruiken om het spel te kunnen spelen, afhankelijk van hoe het spel is gecodeerd.

4. Het boosten van je RAM
ReadyBoost is een speciale schijfcacheservice in Windows Vista, 7, 8, 8.1 en 10 die snel verwijderbare apparaten, zoals USB sticks, gebruikt om kleine willekeurige schijfleesresultaten te versnellen. Met andere woorden, het slaat een deel van de gegevens op in de USB stick in razendsnel tempo.

5. Dead Drops
Dead Drops is een anoniem, offline, peer-to-peer netwerk voor het delen van bestanden in openbare ruimte, waar USB sticks in muren zijn ingebed en toegankelijk zijn voor iedereen in een openbare ruimte. Verspreid over steden over de hele wereld zijn deze sticks te vinden en zijn voor iedereen beschikbaar om bestanden aan toe te voegen en van af te halen. Het enige wat je hoeft te doen is je laptop aan een van deze muren te verbinden.

flashbay Auteur: Chris Anguelov
2 Comments | Leave yours 
Scott | 15 Apr, 2018
Dead drops, what a wonderful way to pick up a virus
Sarah Chambers, Flashbay | 09 May, 2018
Hi Scott, 

While it’s great to see USBs involved in such a community-engaging event remember that you don’t know what the drives contain so we would always advise that you make sure you have a good antivirus program running before plugging in - if you are brave enough to participate, please back up your laptop!

Have you found any dead drops in your area?
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.