Weblog December's nieuwe modellen

December was weer een spannende en drukke maand voor ons allemaal hier bij Flashbay. Nu het jaar ten einde loopt, zijn we doorgegaan met het introduceren van nieuwe producten in al onze productcategorieën.

Onze grootste uitbreiding kwam in onze Gadget-categorie, met de lancering van drie nieuwe Fidget Spinners – de Flow, de Cosmic en de Sport Mini. We hebben ook de Slim Smartphone Wallet geïntroduceerd – een handige add-on voor je smartphone met een prominent brandinggebied, waar je creditcards en bankbiljetten kunt bewaren, waardoor je telefoon de perfecte all-in-one wordt.


In december werden ook onze nieuwste Bluetooth® koptelefoons gelanceerd, de Craft en de Indie, met respectievelijk drie prachtige houten en metalen merkplaten, zodat je merk altijd duidelijk wordt weergegeven terwijl je klanten inderweg naar muziek luisteren.

Ten slotte introduceerden we ook drie nieuwe USB Flash Drives, de Active, de Slide en de Flex. De Active verdubbelt als een handige karabiner en is dual-ended, met de standaard USB-connector aan het ene uiteinde en een keuze uit USB-C of Micro-USB aan de andere. De Slide heeft ondertussen een USB-C aan het ene uiteinde en een standaard USB-connector aan de andere kant, die netjes kan worden opgevouwen om een Micro-USB te onthullen, die alle bases bedekt die je ooit nodig zou kunnen hebben.

Als je geïnteresseerd bent in deze of een van onze andere producten, vul dan ons offerteaanvraagformulier in en een van onze toegewijde Sales Account Managers neemt dan spoedig contact op.

flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.