Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren.

Weblog Veelgestelde vragen over Powerbanks

In onze laatste bericht behandelen we de meest gestelde vragen over Powerbanks en hoe je deze kunt gebruiken om de klantloyaliteit in je bedrijf te vergroten.

Hoe werken Powerbanks?

Powerbanks zijn ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Laat simpelweg je Powerbank op, de LED-lampjes geven de laadstatus weer. Eenmaal volledig opgeladen, kun je je telefoon of tablet via de USB-kabel aansluiten op de Powerbank. De Powerbank begint dan met het opladen van je apparaat. Zo simpel is het.

Welke apparaten kun je opladen met een Powerbank?

Onze Powerbanks zijn compatibel met apparaten van alle grote producten zoals Apple, Samsung, Android, Kindle en nog veel meer.

Wat betekend mAh?

Powerbanks hebben een capaciteit die wordt uitgedrukt in mAh (milliampère-uren). Dit is een maat voor de lading die is opgeslagen in de Powerbank. De industrienorm is dat de totale cumulatieve lading opgeslagen in de Powerbank-cel (len) wordt vermeld als zijn capaciteit. Kortom, hoe groter het mAh-nummer, hoe vaker je het apparaat kan opladen voordat een Powerbank opnieuw moet worden opgeladen. Meer info kun je hier vinden.

Is het veilig om mijn apparaat meerdere keren per dag op te laden?

Onze Powerbanks zijn extreem veilig. We voeren rigoureuze veiligheidscontroles uit op al onze producten. Je kunt al onze veiligheidscertificaten bekijken op onze pagina Certificaten. Alle modelveiligheidscertificaten bevinden zich ook op de afzonderlijke productpagina's. Enkele van onze veiligheidskenmerken omvatten:
  • Hoogwaardige batterijen van toonaangevende merken
  • Sterke behuizing bestendig tegen stoten
  • Output over-current en over-voltage beveiliging
  • Input over-current en over-voltage beveiliging
  • Uitschakeling bij hoge temperatuur
  • Kortsluitingsbeveiliging
  • Electrostatic Discharge (ESD) beveiliging

Hoe lang duurt het voordat een Powerbank is opgeladen?

Het hangt af van welke grootte (mAh) je Powerbank is. Het LED-lampje op onze Power Banks geeft aan hoeveel batterij beschikbaar is.


Wat is de levensduur van een Powerbank?

Indien op de juiste manier verzorgd en bewaard op een koele, droge plaats is er geen reden waarom je Powerbank het niet jaren volhoudt. Als je je Powerbank meerdere keren per dag gebruikt, zal er uiteindelijk een tijd komen dat de prestaties van de batterij geleidelijk afnemen. Dit is hetzelfde voor alle batterijen, of ze nu in Powerbanks, telefoons of laptops zitten.

Zijn Powerbanks goede promotionele producten?

Het simpele antwoord is ja! Een van de belangrijkste redenen waarom je klanten ze nuttig zullen vinden, is omdat ze dagelijks nodig zijn. Smartphones en tablets zijn nu zo'n groot deel van het dagelijks leven geworden dat we deze apparaten vaak moeten opladen wanneer we weg zijn. Dit maakt de kleine, draagbare en stijlvolle Powerbank een enorm populair promotie-item. Promotionele Powerbanks zorgen ervoor dat uje klanten altijd de naam van je bedrijf bij de hand hebben wanneer ze het nodig hebben.

Welke stijlen Powerbanks zijn er?

1) Aluminium Powerbank


2) Card Powerbank


3) Leren Powerbank


4) Mini Powerbank


5) LED Powerank


6) Wooden Power Bank


Heb je een favoriet Powerbank design?

Je kunt meer unieke design op onze website  bekijken, hier kun je tevens een offerte opvragen.

flashbay Auteur: Sarah Chambers
5 Comments | Leave yours 
Jesrael , Hernandez painting | 06 Aug, 2018
Precio
Sammy Shabangu | 07 Aug, 2018
I love powerbank cause it helps on emergency events
Chilham Mustafa, Nill | 12 Sep, 2020
I love power bank cause it helps on emergency events
Dakota Misty | 08 Dec, 2020
I purchased a Qualcomm 3.0 power bank from Wish that claimed to have 20,000,000 mah. Is that false advertising?  Yes, 20M. It wasn’t a typo.
Chris , Flashbay | 08 Dec, 2020
Hi Dakota,

Yes, we've seen some of these online too. 

We can't really comment on other manufacturers claims, but we'd be interested to hear your feedback once the product arrives.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.