Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren. 

Weblog 5 must have telefoongadgets voor je kleine onderneming

Volgens een recente studie van Smart Insights heeft nu 80% van de internetgebruikers een smartphone. Dit cijfer ligt waarschijnlijk dichter bij 99% binnen je cirkel van collega's!

We vermelden de top 5 telefoongadgets telefoon waarmee je onderweg productiever kunt worden.

1) Een inductielader voor je smartphone

Een inductielader, ook wel een Draadloze Oplader genoemd, bied een handige en stijlvolle manier om je telefoon op te laden. Onze inductieladers zijn compatibel met Qi-compatibele apparaten, ook wel draadloze opladers genoemd. Je kunt eenvoudig je telefoon plat op het oppervlak van de inductielader leggen en het opladen starten. Veel van onze kleine zakelijke klanten gebruiken ze voor hun kantoor, op evenementen en in hun winkels en cafés.


2) Een USB Flash Drive voor je smartphone

Bij het ontmoeten van je klanten wil je je werk onderweg kunnen presenteren. Het verplaatsen van grote bestanden vereist echter nog steeds een zeer snelle internetverbinding, dus het helpt om een ​​USB Flash Drive te hebben die op je smartphone wordt aangesloten, zodat je onderweg toegang hebt tot de informatie.

Dat is de reden waarom het hebben van een USB-flashdrive met dubbele verbindingen de oplossing is. Hiermee kun je de gegevens van je pc of laptop via de USB-poort naadloos overbrengen naar je smartphone. Dit maakt het de perfecte partner voor zakelijke vergaderingen, klantpresentaties of zelfs om je telefoongeheugen vrij te maken bij het maken van foto's en video's voor je bedrijf. De USB Flash Drive met dubbele aansluitingen biedt een standaard USB aan het ene uiteinde en een keuze uit een Micro-USB- of een USB-C-connector aan het andere uiteinde.


3) Een Wireless Bluetooth® koptelefoon

Als je onderweg bent, is het belangrijk dat je nog steeds je werknemers of klanten kunt bellen. Vaak kan het moeilijk zijn om je telefoon vast te houden en een gesprek te voeren terwijl je onderweg bent. Daarom is een Wireless Bluetooth® koptelefoon de perfecte telefoongadget. Hiermee kun je niet alleen onderweg luisteren naar muziek via je smartphone, maar kun je ook draadloos bellen en gebeld worden. De meeste Bluetooth®-koptelefoons worden ook geleverd met een microfoon waarmee je onderweg kunt bellen en gebeld kunt worden vanuit je bedrijf, hiermee kun je onderweg gesprekken aannemen zonder dat je je telefoonkabels snel hoeft te vinden of naar je handset hoeft te grijpen wanneer een oproep binnenkomt. Je kunt gesprekken nu ook zonder vertraging beantwoorden en genieten van de betere audio die je draadloze Bluetooth®-hoofdtelefoon biedt. Bluetooth®-hoofdtelefoons zijn ook eenvoudig te koppelen aan je smartphone. Dus of je nu een mobiel iPhone-, Android- of Windows-apparaat hebt, zolang je de Bluetooth®-functie hebt die je hoofdtelefoon kan gebruiken dan kun je deze koppelen.


4) Bluetooth® speakers

Bluetooth®-speakers bieden een geluid van hoge kwaliteit zonder dat je op je laptop, tablet of smartphone hoeft te vertrouwen. Met Bluetooth®-speakers kun je profiteren van geluid van betere kwaliteit in de volgende scenario's:
  • Presentaties met audio
  • Presenteren van zakelijke video's
  • Je stand op te laten vallen tijdens een evenement
  • Het geluid van een telefoongesprek verbeteren
  • Achtergrond muziek in je winkel
Om verbinding te maken, schakel je simpelweg de Bluetooth®-instelling op je telefoon in en zorg je ervoor dat de luidsprekers ook zijn ingeschakeld. Synchroniseer beide apparaten met één klik op een knop. Met Bluetooth® Speakers kun je de luidsprekers overal meenemen en hoef je niet afhankelijk te zijn van het geluid van je laptop of mobiele apparaat, deze zijn compatibel met zowel iPhone als met Android toestellen met de Bluetooth®-functie. Als een toegevoegde bonus bevatten sommige Bluetooth®-speakermodellen ook een toegevoegde microfoon voor handsfree bellen.


5) Een betrouwbare Powerbank

De meeste eigenaren van kleine bedrijven moeten hun telefoon de hele dag opladen. Maar wat als je niet op kantoor bent of niet in de auto zit? Het antwoord is eenvoudig; een draagbare Powerbank die je telefoon snel kan opladen.

Ons assortiment Powerbanks kan worden gepersonaliseerd met je logo, slogan, website-adres, evenementgegevens en meer. Onze modellen komen ook in een breed scala aan vermogens, van 1,000 mAh l tot maar liefst 10.050 mAh.


Meer voorbeelden van gepersonaliseerde modellen voor kleine ondernemingen zijn op onze website te bekijken, waar je tevens een offerte kan opvragen.

Een van onze Account Manager zal daarna spoedig contact opnemen voor meer prijsinformatie en het laten bezorgen van gratis dummy exemplaren, indien gewenst.

Reageer hieronder en vertel ons welke gadgets je zelf in je onderneming gebruikt.


flashbay Auteur: Sarah Chambers
2 Comments | Leave yours 
Edwin muzhingi | 14 Aug, 2018
Want power bank 10
.050mpa
Sarah Chambers, Flashbay | 14 Aug, 2018
Hi Edwin,

Thanks for getting in touch.

I have passed on your details to a dedicated Sales Account Manager who will be in touch with you very shortly.

I hope this helps,

Sarah at Flashbay
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.