Twister

Weblog Onze gepersonaliseerde USB stick video's

Onze website geeft prachtig weer wat onze USB sticks te bieden hebben door middel van prachtige foto's van HD kwaliteit. Nu vinden wij dat ons aanbod ook echt tot leven moet komen op onze website. Daarom hebben we korte, maar krachtige video's van onze USB collectie ontwikkeld.

Op het moment van schrijven hebben 15 van onze modellen een eigen video. Hieronder kun je enkele van deze video's bezichtigen. Elke video is ongeveer 60 seconden lang en gefilmd met gebruik van de Stop Motion techniek - gebruikt in TV shows en films als Wallace & Gromit en Chicken Run. Sommigen van onze video's bevatten zelfs zelf gecomponeerde muziek (iets met talent).
Het filmwerk en de lay-out zijn afkomstig van David Green. Zoals je wellicht kunt voorstellen komt er bij het gebruik van de Stop Motion techniek veel voorbereiding, filmen, knippen, plakken en polijsten bij kijken, voordat het in een filmpje van 60 seconden gegoten kan worden. Hiervoor kunnen we David niet genoeg bedanken!De volgende keer dat je onze website bezoekt neem nog eens de tijd om een of meerdere video's te bekijken. Naar onze mening een uitstekende aanvulling, die het maken van de juiste keuze nog makkelijker maakt voor onze klanten.

Klaar voor het volgende project?
Vul ons snelle offerteaanvraagformulier in en een van onze Account Managers zal spoedig contact opnemen.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.