Twister

Weblog Bescherm je bestanden door deze te beveiligen


We kunnen de USB-sticks van data naar keuze voorzien. Veel van onze klanten kiezen ervoor om brochures, presentaties, pdf-bestanden, muziek of video's te laten uploaden. Hoe je er zeker van kunt zijn dat de ontvanger jouw data niet meteen van de USB verwijderd? Deze blogpost gaat over onze data-beveiliging service en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat niemand de data van de gepersonaliseerde USB-sticks af kan halen.

Wij beveiligen de data op de USB-sticks door het geheugen in twee secties te verdelen. Het eerste deel wordt ook wel de CD-rom zone genoemd. Dit werkt als een 'Read Only' partitie van het station en hier worden de geüploade documenten opgeslagen. Zoals de naam al doet vermoeden, de gebruiker zal alleen toegang hebben tot dit gedeelte als 'Read Only', en kan hier dus niks bewerken en/of verwijderen. Het tweede gedeelte is de USB zone. Op dit gedeelte kan de gebruiker van alles toevoegen, bewerken en verwijderen. 


Vele klanten kiezen ervoor om de service 'data-upload' te combineren met 'data-beveiliging'. Hierdoor blijft jouw reclameboodschap bij de klant en wordt hij of zij hier altijd aan herinnerd wanneer de USB in gebruik is. Dat wil toch elke marketeer?


Hier meer over weten?
Vul het offerteformulier in en een van onze gedreven account managers zal zo snel mogelijk contact met je opnemen


flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.