Twister

Weblog USB-sticks en Gaming

Over het algemeen zijn USB-sticks en game consoles rond dezelfde tijd gecreëerd. Daarom is het ook geen wonder dat deze samen zo goed functioneren. In deze post worden de 3 grootste voordelen van USB's aan gamers besproken.

Extra opslagruimte
De nieuwste spelcomputers uit de Microsoft Xbox en Sony PlayStation range worden al met een groot geheugen geleverd. Voor de serieuze gamers onder ons is dit echter vaak niet voldoende. Gebruik in dat geval een USB-stick. De geheugencapaciteit tot 128GB maakt de USB een handige, draagbare opslag mogelijkheid voor de enthausiaste gamer.


Draagbare Games
Sla je favoriete games op de USB-stick op en je hoeft je nergens meer te vervelen. De stick kun je simpelweg in je laptop steken om overal de tijd (of zombies) te doden, waar je maar wilt. Perfect voor op reis of andere plaatsen waar je niet over een betrouwbare internetverbinding beschikt.

Games Opslaan
Probleem; je staat onder druk omdat je vrienden sociaal willen zijn maar jij eigenlijk liever je favoriete spel wilt uitspelen. Oplossing; Je kunt het spel opslaan op de USB-stick waar je gebleven bent zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt spelen.

Dit zijn onze favoriete toepassingen van de USB's als het om gamen gaat, maar we horen ook graag van jou! Laat een bericht achter via de comments section hieronder.

Wil je een offerte ontvangen voor een echt nuttig relatiegeschenk, vul dan ons Offerte Formulier in. Eén van onze toegewijde Account Managers zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de exacte wensen te bespreken.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.