Weblog Gepersonaliseerde USB-sticks bestellen

Vaak duurt het tot 4 weken – en soms zelfs langer – om USB’s te bedrukken, personaliseren en aft e leveren. Bij Flashbay doen we dit allemaal binnen 5 werkdagen (afhankelijk van de eisen aan de bestelling). Ons meest recente blog laat hieronder zien hoe wij de USB’s in elkaar zetten, personaliseren, bedrukken en/of graveren, kwaliteit controleren en de bestelling binnen korte tijd kunnen leveren.

De offerte
Het begint allemaal met het invullen van ons offerteformulier.  Vanaf daar zal jouw account manager contact openemen om je individuele wensen te bespreken, als: het model, de hoeveelheid, personaliserings methode, services en accessoires en de eventuele deadline van levering. We beschikken tevens over de mogelijkheid om een gratis voorbeeldpakket op te sturen dat kan helpen bij het maken van een keuze. De gratis voorbeeldpaketten worden standard de eerstvolgende werkdag al geleverd.

De digitale proefdruk
Dit is een PDF met daarin een digitaal voorbeeld van hoe de USB’s er uiteindelijk uit komen te zien met het logo of eventuele andere personalisering er op. Zodra dit akkoord is kunnen de USB’s in productie!

Productie & personalisering
Wij produceren al onze USB’s zelf, in onze eigen fabriek. Ons productie & personaliserings team is 24 uur per dag aanwezig.Kwaliteitscontrole
Dit is de laatste stap voor verzending. Tijdens de kwaliteitscheck worden alle USB’s van de bestelling gecontroleerd. De check-list bestaat uit: prestatie vermogen, kwaliteit van opdruk, en tevens eventuele diensten of accessoires die aan de bestelling zijn toegevoegd.

Levering
Zodra jouw bestelling de kwaliteitscontrole heeft doorstaan wordt deze verpakt en z.s.m. geleverd aan het opgegeven adres.

Klaar om te beginnen?
Vul het offerteformulier in om jouw gepersonaliseerde USB-sticks binnen 5 werkdagen te ontvangen.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.