Weblog Pantone® Colour Matching

Een van de meest gestelde vragen die we hier bij Flashbay krijgen is...
“Hoe kan ik een USB stick krijgen in exact dezelfde kleur als mijn huisstijl?”

Het antwoord: “Met behulp van het Pantone Colour Matching systeem

Noem ons nerds, maar de wereld van Pantone Colour Matching is heel intressant. Het ‘Colour Matching System’ werd in de jaren 50 door en man genaamd Lawrence Herbert die bij M & J Advertising werkte gecreëerd. Het was ontworpen als een 'kleur woordenboek' voor de grafische industrie. In 1960 heeft Lawrence het bedrijf overgenomen en noemde het 'Pantone'. Neem een kijkje naar de Youtube-clip hieronder van het Pantone hoofdkantoor in actie (in het Engels) - video is gemaakt door het team van QuartzGeschiedenisles voorbij, Pantone wordt nu gebruikt over de hele wereld door drukkers, ontwerpers en natuurlijk fabrikanten van bedrukte USB sticks.

Met dit systeem is het voor ons mogelijk om een 100% match van jullie huisstijl kleuren te garanderen. We kunnen het matching systeem op 65% van ons assortiment en er is meestal geen extra levertijd nodig voor deze service. In verband met de instellingen is de minimale afname voor deze service 250 stuks en er zijn extra kosten aan verbonden.


Klaar om gebruik te maken van Pantone Matching?
Vul een formulier in en een van onze Account Managers zal zo snel mogelijk contact op nemen om de volgende stappen te bespreken.flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.