Weblog Een vliegende start voor 2016

Aan het eind van het jaar heb je altijd weer dezelfde gedachte...
''Wat is het toch weer snel voorbij gegaan!''

December is bij Flashbay een van de drukste maanden. We houden ons bezig met relatiegeschenken, last minute bestellingen voor kerst-evenementen en tegelijkertijd ook al met het plannen van promotiecampagnes voor het nieuwe jaar.

Normaal gesproken is december ideaal om te reflecteren op de voorafgaande maanden. Wij dachten echter dat we onze aandacht beter konden richten op het nieuwe jaar en het voorspellen van de meest populaire modellen in 2016.

De Wafer: Zonder enige twijfel ons meest populaire model. De Wafer is het ultieme 'canvas' onder de USB-sticks om je logo, foto's, contactgegevens en branding op kwijt te kunnen. Dit model is slechts 2,2 mm dik en kan toch 64GB aan data opslaan. Het ideale model voor in de portemonnee.


De Nox: Een recentelijke toevoeging aan de Flashbay-familie. De Nox is exclusief verkrijgbaar voor klanten van Flashbay. De robuuste look en waterdichtheid (tot op 100m!) is nu al een hit bij onze klanten. We verwachten dat het een nog grotere hit zal worden in 2016.De Key: De Key is echt een stijlvol model. Het is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en jouw logo of boodschap kan op 95% van het oppervlak gegraveerd worden. Zoals de naam al doet vermoeden, de Key kun je gemakkelijk aan een sleutelbos bevestigen waardoor jouw merk of boodschap overal zichtbaar zal zijn.


Klaar voor een vliegende start van 2016?
Vraag hier een offerte aan en een van onze Account Managers neem zo snel mogelijk contact met je op.

flashbay Auteur: Sam Sanchez
1 Comments | Leave yours 
Mark Faltin, ASAP COMPLY LTD | 21 Jan, 2016
I personally love the wafer usb and am looking to get some for our company. Wallet size, sleek. stylish.
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.