Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren. 

Weblog Zweedse TV nieuws show beveelt Flashbay’s Wafer USB kaart aan

Wij bij Flashbay zijn er trots op om te mogen melden dat onze Wafer USB kaart een van de werelds dunste USB kaarten (2.2mm dun) , is aanbevolen bij het populaire Zweedse TV4 ochtend show op 26 september.

Näääk, een in Stockholm gevestigde Hip-Hop groep onder contract bij Universal Music, kwam op de radar van de show's muziek afdeling toen de groep akkoord was gegaan om hun nieuwe album op de Wafer USB kaart te zetten. Een nieuwe opwindende, innovatieve en coole manier om de muziek digitaal te distribueren op een portable and stijlvolle USB kaart.

De aanbeveling van de Wafer USB kaart op TV4, wat een kijk dichtheid heeft van 20% in Zweden heeft nog meer momentum gecreëerd in de al stijgende populariteit van de kaart in de muziek industrie.
Zowel artiesten als platenmaatschappijen waarderen de mogelijkheden om het grote printbare oppervlak te benutten voor een levendige en kleurige fotoprint. Ideaal geschikt om het artwork van het album te weergeven.

Volg in de voetsporen van Näääk / Universal Music en raak de juiste noot met de volgende promotie door de Wafer USB kaart van Flashbay te gebruiken.

wafer USB card

Flashbay's Wafer USB kaart bij de Zweedse TV4 ochtend show

U kunt de Wafer USB credit kaart die het middelpunt van de aandacht is op de TV4's ochtend show zien op de onderstaande embedded video (ook beschikbaar bij TV4's on-demand video channel).flashbay Auteur: David Anderton
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.