Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren. 

Weblog Promoot Uw School Met Gepersonaliseerde USB Sticks

students studying

Nu iedereen weer terug naar school is, komende de eerste nerveuze momenten er weer aan. De eerste toetsen, werkstukken en tentamens komen er aan.

Dit terwijl eerste jaars zich nog nauwelijks hebben aangepast aan de nieuwe studie omgeving, en misschien zelfs voor het eerst op kamers gaan wonen.

Ik kan me nog herinneren hoe ik me voelde de eerste week na de middelbare school. Ik was zo nerveus op de campus van mijn universiteit (UC Davis). Deze universiteit was 100 keer groter dan mijn middelbare! En alhoewel ik wel een plattegrond can de campus had, was het erg moeilijk om de weg te vinden. Al zeker omdat ik nooit bij de scouting had gezeten.

Ook wist ik niet hoe ik de weg moest vinden in de stad. Theater, cultuur, sport, studentenverenigingen en ander tijdverdrijf in de stad ging aan me voorbij. In die tijd kon de school ook niet heel veel meer doen voor me.

Vandaag de dag is het allemaal anders. HBO scholen en universiteiten kunne studenten help door ze USB Sticks met logo op te sturen. Je kan hierop websites, 3D campus en stads plattegronden, video's, formulieren, en menig ander document mee versturen zodat studenten zich snel thuis voelen op de school en in de stad.

Hoe Scholen en Universiteiten USB Sticks Kunnen Gebruiken

Vanwege hun gigantische opslag ruimte, kleine formaat, lage kosten, en mooie designs zijn USB Stick veel voorkomend op het hoger onderwijs. Scholen en universiteiten kunnen de sticks kopen in grote hoeveelheden, en ze gebruiken in veel verschillende manieren.

Hier nog een paar mogelijkheden over hoe studenten, professoren en administratie personeel USB's kunnen gebruiken:

  • Klaswerk voor studenten – Syllabi, notities, en huiswerk kunnen allemaal makkelijk op een USB, dit maakt het een stuk makkelijker voor de student om georganiseerd te blijven.
  • Werving en promotie – Op maat gemaakte USB sticks kan je laden met inschrijf formulieren, promotie video's, presentaties, plattegronden en andere informatie. Dit zijn ideale hand outs op open dagen en informatie avonden.
  • Kados aan afgestudeerden – USB sticks zijn ook ontzettend nuttig voor afstudeerders en alumni. Je kan ze namelijk dan een digitaal jaarboek, alumni informatie, en alumni evenementen schemas. Dit zorgt dat deze belangrijke groep ex-studenten toch nog in contact blijft met de school.
  • Geld verdienen voor studenten organizaties - Bovendien zijn deze USB's bruikbaar om te verkopen, en dus wat geld te verdienen door die organizaties die elke euro nodig hebben.

Leuke USB Sticks die Studenten Absoluut Willen Hebben

Op zoek naar een USB Sticks ter promotie van je school denk dan aan de volgende USB's:

USB Geheugenpen met innovatief magnetisch mechanisme
USB Geheugenpen
Twister USB Stick
Twister USB Stick

USB Flesopeners
USB Bottle Openers

USB Sleutels
USB Key

Kinetic USB Sticks
Kinetic USB Drives


flashbay Auteur: Peter Nguyen
1 Comments | Leave yours 
Matt Lowe, Lowe Promotions | 24 Jun, 2012
Promotional flash drives are the best thing going right now. People tend to either not sure, or simply throw away the cheap promo pens that so many companies love to give away. People just love flash drives though.
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.