Twister

Weblog Creatieve promotionele producten voor scholen en universiteiten

Wil je je studenten inspireren om je school of universiteit te promoten?

Weet je niet waar te beginnen?

Als je ja antwoordde! Dan is deze blog voor jou. In deze blog gaan we je helpen de meest creatieve promotieproducten te ontdekken die je school of universiteit kan gebruiken om de merkbekendheid te vergroten.

USB Sticks om studenten te helpen hun werk te bewaren

Meer en meer scholen en universiteiten gebruiken technologie om hun studenten les te geven, studenten kunnen met een gepersonaliserde USB makkelijk hun werk opslaan en verplaatsen. Een gepersonaliseerde USB stick geeft keer op keer de mogelijkheid om je naam onder ogen te laten brengen.

Stuur promotionele giftsets naar potentiële nieuwe studenten

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Met nieuwe studenten die naar meerdere scholen en universiteiten kijken, wil je ervoor zorgen dat hun eerste indruk van je school of universiteit telt. Onze Giftsets met promotionele technologie zijn een geweldige manier om hun aandacht te trekken. Deze sets bevatten een Power Bank, Bluetooth®-luidspreker, USB-flashdrive en een USB-autolader. Een geweldig startpakket dat ze dagelijks gebruiken. Je kunt dit tijdens een evenement persoonlijk aanbieden of per post toesturen.

Geschenken aan afgestudeerden

Zodra je studenten afstuderen of hun eindexamen voltooien, hoe kun je er dan voor zorgen dat je school nog steeds wordt herinnerd?
Het antwoord is om promotionele technologieproducten als cadeau aan te bieden. Deze kunnen variëren van USB sticks, om informatie op te slaan zoals jaarboeken en alumni-informatie, luidsprekers en koptelefoons. Hoe praktischer het product, hoe meer je studenten ze zullen gebruiken.

Hoofdtelefoons voor sportteams

Sportteams zijn verenigd door hun uniform- en teamkleuren. Wat is nu eenbetere manier om de bekendheid van uw school of universiteitsteam te vergroten dan het aanbieden van gepersonaliseerde hoofdtelefoons.
Deze dienen niet alleen een functioneel doel voor je studenten, maar kunnen ook vaak dienen als een geweldige manier om de merkbekendheid te vergroten, vooral wanneer je teams een uitwedstrijd spelen.

USB Sticks die mobielvriendelijk zijn

Door studenten mobielvriendelijke USB sticks aan te bieden, kunnen ze hun werk eenvoudig van hun laptop of desktops overzetten naar hun mobiele telefoon. Aangezien de informatie onderweg toegankelijk is, biedt het meer flexibiliteit voor je studenten en neemt het geen extra geheugen op hun telefoon in beslag.

1) USB Pennen

2) Een USB stick

3) Een Armband USB

4) Een Smartphone vriendelijke USB

5) USB Sleutelhanger

6) Portemonnee maat Power Bank

7) Pocket Sized Powerbank

8) Draagbare Bluetooth® Speakers

9) Multi-cable

10) Bluetooth® Koptelefoons

11) Waterbestendige Bluetooth® Speakers

Je kunt meer unieke voorbeelden van promotionele promotiemogelijkheden voor je school of universiteit bekijken op onze website,  waar je ook een gratis offerte kan aanvragen. Een van onze Account Managers zal dan spoedig contact opnemen omtrent prijzen en eventuele dummy exemplaren.


flashbay Auteur: Sarah Chambers
1 Comments | Leave yours 
Tatiana | 28 Aug, 2018
Hello there,
I would like to quote for 100units with two-color logo for 4GB, 8GB and 16GB - USB Flash Drive, USB Keychain, the thin Key-shape and USB Pen drives, please.
Also the shipping cost with tracking number to Florida.
Thank you!
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.