Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren. 

Weblog Ga mee met de tijd met de Ellipse USB

Hier bij Flashbay zijn we altijd op zoek naar nieuwe ontwerpen om aan onze reeds indrukwekkende portfolio toe te voegen. In tegenstelling tot onze concurrenten, die vaak kiezen voor een overweldigende en verwarrende reeks van modellen, willen wij een rechte koers aanhouden en nooit het feit vergeten dat de kwaliteit van het ontwerp direct zal worden geassocieerd met uw merk in de geest van de eindgebruiker van het product.

Het nieuwste model dat uit onze design en prototype proces is uitgekomen is de Ellipse USB. Glad elliptische vormen, een eenvoudig schuifmechanisme voor de USB-connector en materiaal voor een fantastche look and feel maakt de Ellipse de perfecte aanvulling op ons assortiment.

Het gebogen omhulsel, gemaakt van verchroomd zink en soft-touch kunststof, biedt de perfecte achtergrond voor een logo of marketingboodschap. Met branding opties uit te breiden tot zowel laser graveren en zeefdruk kunt u er zeker van zijn dat uw merk zal worden gepresenteerd met de precisie en kwaliteit die het verdient.Elegant, efficient en modern - de Ellipse USB zou het eerste model moeten zijn om te overwegen voor uw volgende promotie.

Executive USB Drive

Elegant, efficient en modern - de Ellipse USB zou het eerste model moeten zijn om te overwegen voor uw volgende promotie.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
1 Comments | Leave yours 
Alison Campbell, Resource Data Management | 02 Feb, 2018
Hello  could you provide me with a quote for 500 and 1000 of the chrome plated ellipse usb. 

Thank you
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.