FAQ Hoe voegen wij uw logo toe?

Het hangt af van het producttype en materiaal hoe wij uw logo aanbrengen. Hieronder is een kort overzicht gegeven van elke methodiek, zodat u kunt zien hoe u uw logo het beste gepresenteerd kan worden.

Zeefdruk: Ideaal voor logo's die gemaakt zijn in 1-4 onderscheidende kleuren


Zeefdrukken is een druktechniek die een scherp gerande afbeelding creёert door het gebruik van een stempel en een poreus materiaal. In het kort: de zeef is gemaakt van fijn geweven materiaal dat over een een frame gespannen wordt. Stukken van de zeef worden afgedekt met een niet-doordringbaar sjabloon welke een negatief is van het beeld dat gedrukt wordt (de open gebieden zijn de gedeelten waar de inkt zal verschijnen). Wanneer multi-colour logo's geprint worden, dan wordt voor elke kleur een nieuwe sjabloon ontwikkeld en de verschillende kleuren worden afzonderlijk gedrukt. Zeefdrukken is het meest bruikbaar voor logo's met 1-4 kleuren die geen schaduw of kleurgradaties hebben.

Alvorens het drukken worden de inkten speciaal gemaakt zodat ze overeen komen met de Pantone® kleurreferentie zoals aangeduid op de virtuele proefdruk ( Wat is een Virtuele Proefdruk?).

Voor de montage verhit Flashbay alle bedrukte metaaldelen zodat een maximale printduurzaamheid te kunnen verzekeren. Bij plastic producten geeft zeefdrukken altijd een zeer goed resultaat. We hebben een interne zeefdrukafdeling om ervoor te zorgen dat uw logo altijd met de hoogste standaarden en door ervaren zeefdruktechnici gedrukt wordt.Fotodruk: Ideaal voor logo's/afbeeldingen die bestaan uit meerdere verschillende kleurenWij gebruiken geadvanceerde technologieen, al ziet een fotoprint er hetzelfde uit als een standaard print vanaf de pc. Logo's kunnen gereproduceerd worden in full colour door 4 kleuren te combineren (ook bekend als CMYK) in verschillende hoeveelheden. Flashbay gebruikt deze techniek in combinatie met een overkoepelende poyurethaanhars om uw logo een zeer duurzame afwerking te geven dat bestand is tegen krassen en deuken. Fotoprinten is de beste keus voor logo's die bestaan uit diverse kleuren of die met schaduw en gradaties. We hebben een interne print- en harsafdeling om ervoor te zorgen dat uw logo altijd met de hoogste standaarden en door ervaren printtechnici geprint word.

Lasergravering: Ideaal voor logo's die grote graveergebieden benodigenLasergravure geeft een zeer precieze en schone afwerking. We hebben een verscheidenheid aan verschillende krachten van lasergraveermachines die alle materiaaltypen aankunnen, van roestvrijstaal tot hout. Graveren is geen kleurproces zoals drukken, uw logo wordt naar het product overgebracht met behulp van een laser. Dus hoe werkt de laser? De laser in ontworpen om energie te leveren op het productoppervlak op een manier waarbij een hoog percentage van de lichtenergie omgezet wordt in warmte - het gebied waar de laser contact maakt verdampt het materiaal en laat een teken achter op het product. Door een computer te gebruiken worden de positie en de beweging van de laser gecontrolleerd en zo wordt het gewenste effect bewerkstelligt. Logo's met een scherp gedefinieerde randen werken het beste voor deze techniek. We hebben een interne laserafdeling om ervoor te zorgen dat uw logo altijd met de hoogste standaarden en door ervaren lasertechnici gemaakt wordt.

Embossing: Ideaal voor het presenteren van een logo op een lederen modelStempeldruk is een druktechniek waarmee je logo als het ware in het leren materiaal geperst wordt waardoor het een 3D effect geeft. Een metalen stukje in de vorm van het logo wordt in het oppervlak gedwongen met hoge druk en temperatuur. Wanneer dit figuur uit het leer wordt verwijderd blijft een indruk van het logo in het materiaal achter. Deze techniek is vooral geschikt voor grotere logo's zonder fijne details. Onze ervaren stempeldruktechnici zorgen ervoor dat het logo altijd met de hoogste kwaliteit en standaard in het leer gedrukt zal worden.

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 4 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.

Laser gravering

Laat zien dat het product gegraveerd kan worden met een lasergravering. Graveren geeft een stijlvol en zeer professioneel effect. Onze prijzen zijn altijd inclusief het graveren op alle afdrukgebieden van de productomschrijving. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr. Het ideale resultaat krijgt u door de afbeeldingen te converteren naar de buitenlijnen en alle kleuren ondoorzichtig te maken.

Embossing

Toont het leer van het product dat met reliëf gedrukt kan worden. Tijdens het reliëf proces, waarbij uw logo blijvend geprint zal worden op het leer, wordt een reliëfstempel gecombineerd met hitte en druk. Ter voorbereiding van het maken van een reliëfdruk, maken wij eerst een reliëfstempel die passend is bij de vorm van uw logo. De methode van driedimensionaal graveren geeft het logo een opvallende verschijning. Deze techniek is niet toepasbaar op logo’s met veel kleine details of wanneer het logo zeer klein gemaakt moet worden. Onze prijzen zijn inclusief reliëfbedrukking van alle bedrukbare onderdelen. Het artwork voor de producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.