Twister
Shine

LED zaklampen Shine Offerte

De Shine is een superhandige LED-zaklamp die u aan uw sleutelhanger of lanyard kunt bevestigen. De bovenkant kan worden voorzien van uw logo met een zeefdruk en de onderkant heeft een drukknop om de zaklamp te activeren. Een geweldig cadeau of een give-away om uw bedrijf te promoten. Batterijen zijn inbegrepen.

10 dagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op dinsdag 1 februari 2022

Kleuren

Pantone Reflex Blauw C

Pantone Rood 186 C

Wit

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

LED zaklamp Zeefdruk
Bedrukbaar gebied

Zeefdruk:
Bovenkant: 41mm X 13mm
Zeefdruk
1-3Kleuren

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 4 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.Download Product PDF
Hoe hebben andere clienten dit model gepersonaliseerd?
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Licht en draagbaar

  • Klik aan klik uit

  • Krachtig LED licht

  • Aan sleutelhanger te bevestigen

Hoe ze worden geleverd

Uw zaklamp
(In plantaardig zakje)

Verpakt in individuele doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags.

Accessoires

Shine - Zaklamp Bedrukken
Presentatie Blik
Het presentatieblik heeft een grijs schuimen binnenkant die uitgesneden wordt voor het product. De deksel kan voorzien worden van een logo.

Bekijk Dimensionale Diagram
Printgebied
Shine - Lamp Logo
Magnetisch Doosje
Het magnetisch doosje, gemaakt van een sterk doorzichtig plastic, is geschikt voor een verscheidenheid aan producten. De deksel wordt stevig afgesloten met twee kleine magneten. Het magnetisch doosje heeft een wit schuim dat uitgesneden is naar het gewenste product. De bovenkant van het doosje kan worden bedrukt met een eigen logo met zeefdruk, welke zichtbaar zal zijn door het doorzichtige deksel van het doosje.

Bekijk Dimensionale Diagram
Printgebied
Shine - Zaklampen Bedrukken
Magnetisch Doosje (Medium)
Het magnetische doosje medium is groter dan de reguliere versie, het standaard magnetische doosje, en heeft tevens een wit schuimen binnenkant dat is uitgesneden naar het gewenste product. De deksel kan met een logo of slogan bedrukt worden door middel van zeefdruk, welke zichtbaar zal zijn door het doorzichtige deksel van het doosje.

Bekijk Dimensionale Diagram
Printgebied
Shine - Relatiegeschenk Zaklamp
Bamboe Presentatie Doosje Medium
Gemaakt van een eco-hybride materiaal dat 40% vezel bamboe bevat om het gebruik van plastic te verminderen. Deze doos heeft een prachtig helder venster om uw bedrukte promotionele product binnen het doosje te presenteren. Het deksel wordt stevig op zijn plaats gehouden door twee kleine magneten.

Bekijk Dimensionale Diagram
Shine - Lamp Bedrukken
Nekband
De lanyard (7mm breed) geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen en zal standaard onbedrukt aangeboden worden.

Bekijk Dimensionale Diagram
Shine - Zaklamp Bedrukt
Bedrukbare keycord
De bedrukte lanyard heeft een breedte van 12mm en is bedrukt met uw gewenste logo. De lanyard geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen.

Bekijk Dimensionale Diagram
Printgebied

Afmetingen en gewicht

lengte: 99mm (3.9 inches)
Breedte: 24.5mm (0.96 inches)
hoogte: 9mm (0.35 inches)
gewicht: 14.3 gram (0.5 ons)

Milieu

Het plastic gebruikt in niet-zichtbare delen is geproduceerd uit 100% gerecyleerd materiaal.

RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties").

Gerelateerde product ideeën