FAQOn the Go Flash Drives (OTG) uitgelegd

Sommige van onze modellen bieden Dual USB-aansluitingen. Deze modellen worden vaak aangeduid als 'On the Go' Flash Drives. Eén einde heeft altijd een standaard USB-aansluiting van de volledige grootte, technisch aangeduid als 'Type-A'. Het andere uiteinde is een keuze uit een Type-C-connector of een Micro-B connector.

OTG USB Stick Bedrukken Type C-apparaten
De Type C-connector is compatibel met elk apparaat dat een Type C-USB-poort heeft, waaronder de nieuwste MacBook Pro-laptop van Apple, de HP Specter-laptop, Samsung Galaxy S8 Smartphone, de Google Pixel Smartphone en nog veel meer. De lijst met type C compatibele apparaten zal naar verwachting snel groeien in de komende jaren.

USB-C Bedrukte USB Sticks Micro-B-apparaten
De Micro-B-connector is compatibel met elk On-Go-apparaat dat een Micro-B USB-poort heeft. Dit omvat diverse Smartphones, Tablets en Digital Camera modellen.

microUSB USB Bedrukken Voordelen van on-the-go flash drives
On the Go Flash Drives bevatten twee USB-aansluitingen in een model. De voordelen hiervan zijn:
  • Biedt extra opslagruimte voor je tablet of smartphone.
  • Werkt ook als Flash Drive voor je laptop of computer via de Type-A Connector.
  • Het snel overzetten van bestanden tussen een Type A-apparaat en een Type-C of Micro-B-apparaat via de dubbele connectoren.
  • Je kunt ook bestanden van uw Type-C- of Micro-B-apparaten overbrengen naar je Type-A-apparaat.
On the Go flash drives zijn een uiterst moderne manier om je organisatie te promoten. Het gemak van de Dual Connectors zorgt ervoor dat je klanten je gepersonaliseerde USB sticks jaren zullen gebruiken.

Bij het bestellen van dit product voor een evenement, overwegen dan om je bestelling tussen connector types te splitsen. Bijvoorbeeld, als je 500 Lynx-stations wilt, bestel 250 stuks met Type C-aansluitingen en 250 stuks met Micro-B-aansluitingen. Bij het evenement kun je de ontvanger vragen welk connector type ze zouden willen, bijvoorbeeld gebaseerd op het mobiele apparaat dat zij hebben.